Антитренди в манікюрі / фото depositphotos.com

Ручки - це візитна картка кожної дівчини, тому вони повинні бути доглянутими, ніжними і з красивим манікюром. Зараз неіл-арт настільки актуалізувався і став максимально простим і доступним, що дозволити собі турботу про ручки може кожна.

Серед найкращих манікюрів вважається нюдовое покриття, френч і однотонний неіл-арт. А ось від блискіток, стразів і малюнків все ж варто відмовитися, бо вони залишилися в далекому минулому.

Пропонуємо вам 5 варіантів манікюру, які вже вважаються антитрендом.

Відео дня

В'язані нігті

На нігті наносяться лінії за допомогою гель-лаку і закріплюються пудрою. Завдяки цьому створюється ефект в'язаних нігтів. Це було модно ще кілька років тому, а зараз краще відмовитися від такого покриття на користь мінімалізму.

Антитренди в манікюрі / скріншот Instagram

Різнобарвний френч

Френч - це класика, він завжди буде в тренді. Однак стильний вигляд має тільки білий френч і омбре. А ось різнобарвний вже вийшов з моди, адже вважається не те, щоб дитячим, а просто позбавленим смаку.

Антитренди в манікюрі / скріншот Instagram

Малюнки та ліплення

Якщо ви хочете розбавити однотонне покриття, на одному нігтику можна зробити, наприклад, маленьке сердечко. А ось надлишок малюнків, ліплення, страз і іншого має вульгарний вигляд. Такий манікюр в першу чергу видає в вас простачку.

Антитренди в манікюрі / скріншот Instagram

Дзеркальна втирка

Кілька років тому вона була на піку популярності. На ринку було занадто багато варіантів різних втирок, за допомогою яких можна було створити унікальний манікюр. Однак зараз від них краще відмовитися, бо втирки залишилися в минулому.

Антитренди в манікюрі / скріншот Instagram

Геометрія

Це ще один антитренд, який тільки псує ваші ручки. Віддавайте перевагу мінімалізму, однотонному покриттю, ніжним гель-лакам. Тільки так ваші ручки будуть по-справжньому жіночними і привабливими.

Антитренди в манікюрі / скріншот Instagram

Раніше УНІАН розповів, який манікюр носять багаті дівчата.

Вас також можуть зацікавити новини: