Вдалі зачіски на Новий рік / ua.depositphotos.com

Прийшов час передноворічної метушні, коли кожній з нас потрібно визначитися з образом. Раніше ми вже говорили, як зробити простий новорічний макіяж, а зараз пропонуємо вам дізнатися, які легкі зачіски на Новий рік можна зробити буквально за кілька хвилин.

Швидка зачіска на Новий рік

Найбільш елементарним варіантом буде кінський хвіст. Ця зачіска вже давно користується популярністю у модниць. До того ж робити її простіше простого. Також ви повинні пам'ятати пік кісок з пасом біля скроні. Зробіть одну таку косичку, інші локони розпустіть. Повірте, результат вас дуже порадує. Ця зачіска проста і в той же час неймовірно стильна і святкова.

Яку зачіску зробити на Новий рік / колаж з фото

Зачіски на Новий рік на коротке волосся

Попередні варіанти красиво виглядають на довгому волоссі. Однак, якщо у вас коротке волосся, можете просто його накрутити і розпустити. Це вже буде виглядати святково і стильно. Не менш актуальним варіантом буде зачіска в стилі зірок 80-х. Згадайте Мерилін Монро! Якою ж красунею вона була. Повторіть її образ і не пошкодуєте.

Відео дня

Крім того, якщо вам хочеться більше яскравості і сяйва, зверніть увагу на аксесуари. Красиві шпильки зроблять ваш образ більш святковим і новорічним. 

Варіанти зачісок на Новий рік / колаж з фото

Зачіски на Новий рік на довге волосся

Напевно ви знаєте співачку Аріану Гранде. А що робить її образ неповторним і незабутнім? Звичайно, її стильна і проста зачіска. Придивіться до такого варіанту, якщо хочете стати зіркою новорічного вечора. Також можете зробити і іншу зачіску - зібрати волосся біля скронь на потилиці і закріпити їх шпилькою. Простий і в той же час красивий варіант.

Зачіска на Новий рік 2023 / колаж з фото

Зачіски з розпущеним волоссям на Новий рік

Перше, що спадає на думку, - голлівудський шик або хвиля. Стилісти стверджують, що такі варіанти зачісок завжди виглядають жіночно і дуже святково. Доповніть образ яскравим макіяжем з акцентом на червоні губи і сміливо можете вирушати підкорювати цей світ.

Стильна зачіска на Новий рік / колаж з фото

Нагадаємо, як додати об'єму волоссю в домашніх умовах.

Вас також можуть зацікавити новини: