Перукар відповіла, як часто мити волосся влітку / ua.depositphotos.com

Частота миття волосся влітку може відрізнятися залежно від типу волосся, активності та способу життя. Під час літніх місяців волосся може швидше жирніти через посилене потовиділення та вплив сонця, а також через часте використання сонцезахисних засобів та засобів для укладання волосся.

Перукарі склали список із загальних рекомендацій, до яких варто прислухатися, щоб запобігти можливим проблемам. 

Як часто мити волосся влітку

  1. Нормальне або сухе волосся. Волосся цього типу зазвичай не вимагає щоденного миття. Може бути достатньо мити волосся 2-3 рази на тиждень або за необхідністю, щоб зберегти чистоту і свіжість.
  2. Жирне волосся. Якщо у вас жирне волосся, можливо, вам доведеться мити його частіше. Рекомендується мити жирне волосся кожен день або через день, щоб прибрати надлишки роботи сальних залоз.

Якщо ви займаєтеся фізичними вправами або проводите багато часу на вулиці в спекотну погоду, волосся може швидше забруднитися. У таких випадках може знадобитися щоденне або більш часте миття волосся.

Відео дня

Важливо обирати м'які шампуні, які не пересушують волосся і не руйнують природний баланс шкіри голови. Після миття волосся завжди використовуйте кондиціонер, щоб зволожити і розгладити волосся, запобігти його пошкодженню і полегшити розчісування.

Пам'ятайте, що ці рекомендації можуть відрізнятися залежно від ваших індивідуальних потреб. Придивляйтеся до свого волосся і звертайтеся до перукаря або стиліста, щоб отримати більш точні рекомендації.

Раніше УНІАН писав про 5 модних піджаків на літо.

Вас також можуть зацікавити новини: