Манікюр на літо 2023 / скріншот Instagram

До літа залишилося всього кілька тижнів, тому вже саме час задуматися про легкий і яскравий манікюр, який буде радувати ваше око найближчим часом. Зазвичай в літній період модниці воліють яскраві відтінки гель-лаків, квіткові принти, блискітки і нюд.

Пропонуємо вам 5 ідей манікюру, які вам точно сподобаються. Ці дизайни стануть родзинкою вашого образу.

Манікюр в цяточку

Жовтий, зелений, рожевий - це кольори, які завжди перебувають на піку популярності влітку. А якщо додати до них топ з чорними цяточками, то ваш манікюр заграє новими фарбами. Цікавий вигляд такий топ матиме і з нюдовим покриттям.

Відео дня
Манікюр на літо 2023 / колаж з фото

Різнокольорові нігті

Літо - це час експериментів як з образами, так і з манікюром. Тому не бійтеся мати смішний або безглуздий вигляд з різнокольоровими нігтями. Такий манікюр підійде навіть дорослим жінкам, якщо не вибирати кислотні відтінки. Придивіться до крейдових гель-лаків, щоб ваші ручки мали жіночний вигляд.

Манікюр на літо 2023 / колаж з фото

Ягоди на нігтях

Літо символізується з різними фруктами і ягодами. Тому в цей період на нігтиках матимуть стильний вигляд малина, вишня, кавун, полуниця та інші вітаміни. Основне покриття краще вибирати в тон малюнка або ліплення.

Манікюр на літо 2023 / колаж з фото

Квіти і рослини

Квіти на нігтях - це, мабуть, вже класика. Але в даному випадку дуже важливо не перестаратися, щоб манікюр не вийшов наляпистим. Дотримуйтесь міру у всьому! І якщо робите квітковий дизайн, значить основне покриття повинно бути менш помітним.

Манікюр на літо 2023 / колаж з фото

Нюдовий манікюр

Нюдовий манікюр зараз на піку популярності, адже він не тільки має дуже жіночний вигляд, але ще і є найбільш практичним. У літній період його можна злегка доповнити, щоб зробити більш яскравим. 

Манікюр на літо 2023 / колаж з фото

Раніше УНІАН розповідав, який манікюр подобається чоловікам.

Вас також можуть зацікавити новини: