Модна зачіска літа 2022 / instagram.com/dasha.kuschenko

Стилісти переконані, що повсякденні зачіски повинні бути легкими, повітряними і в той же час привабливими. Не дарма ж кажуть, що волосся - це сила жінки.

У цьому сезоні фахівці в сфері краси визначили укладку, яка стовідсотково підійде кожній дівчині, незалежно від кольору, структури і густоти волосся.

Ви, напевно, вже здогадалися, що це мегапопулярний високий пучок з випущеними пасмами біля скроні. Можливо, ви пам'ятаєте, що таку зачіску в 90-х обожнювала Памела Андерсон, а зараз вона користується попитом серед Кім Кардашьян, Белли Хадід, Наді Дорофєєвої та багатьох інших селебріті.

Відео дня
Модна зачіска літа 2022 / instagram.com/dasha.kuschenko

Як зробити наймоднішу укладку літа 2022

Якщо у вас кучеряве волосся, то зробити таку укладку буде дуже просто. Помийте волосся, просушіть його і зробіть високий пучок, випустивши кілька пасом.

Якщо у вас пряме волосся, тоді намочіть його, злегка просушіть рушником (фен в даному випадку не використовуємо), нанесіть на ще вологе волосся гель для укладання і приминайте їх, щоб утворилися хвилі. Потім досушіть волосся природним шляхом, без фена. Після вже можете робити високий пучок і випускати пасма, щоб на голові був легкий хаос.

Вас також можуть зацікавити новини: