Як підібрати одяг, щоб приховати недоліки фігури / фото depositphotos.com

У багатьох жінок є комплекси щодо своєї зовнішності. Недоліки можуть бути як явними, так і непомітними. Стилісти розповіли про деякі прості правила, які допоможуть приховати проблемні зони.

  1. Вивчіть свою фігуру. Розуміння своєї фігури і її особливостей допоможе обрати одяг, який матиме найбільш вигідний вигляд. Визначте свої сильні сторони і те, що хотіли б приховати. Відштовхуючись від цього і варто підбирати собі елементи гардероба. 
  2. Обирайте правильні силуети. Деякі силуети одягу можуть підкреслювати переваги фігури і приховувати недоліки. Наприклад, для приховування живота можна брати вільні туніки, блузи та сукні із завищеною лінією талії. Якщо у вас широкі плечі, можна обрати сукні або топи з V-подібним вирізом, щоб візуально зробити їх вужчими.
  3. Використовуйте правильні тканини. Деякі тканини можуть приховувати недоліки фігури краще за інші. Наприклад, темні тканини, матові відтінки і тканини з текстурою можуть створювати ефект "обтяжування". Уникайте занадто яскравих і блискучих тканин, оскільки вони привернуть увагу до проблемних зон.
  4. Правильні акценти. За допомогою акцентів в одязі ви можете відвернути увагу від деяких недоліків. Наприклад, якщо у вас пишні стегна, можна обрати топи з цікавими деталями на верхній частині тіла або аксесуари, щоб привернути погляд саме туди.
  5. Правильно підбирайте розмір. Важливо носити одяг, який ідеально підходить за розміром. Занадто обтягуючий або занадто вільний одяг може зробити фігуру менш привабливою.

Ще один важливий аспект - це аксесуари. Їх потрібно підбирати з розумом. Наприклад, в деяких випадках за допомогою пояса можна прибрати зайвий обсяг в області талії, а іноді пояс навпаки робить акцент на цій зоні. Тут все дуже індивідуально.

Стилісти радять при покупці будь-якого одягу обов'язково приміряти його і поглянути на себе у велике дзеркало. Також можна зробити кілька фотографій, щоб побачити, як вбрання "сидить" з різних сторін. Якщо вам здається, що не все так ідеально, як хотілося б, від покупки варто відмовитися.

Відео дня

Раніше УНІАН писав, що косметолог дала 5 порад по догляду за шкірою обличчя у спеку.

Вас також можуть зацікавити новини: