Андре Тан назвав кольори, які будуть доречними на Великдень / Скріншот Instagram

Відомий український дизайнер Андре Тан розповів про трендовий одяг на Великдень. Модельєр закликав жінок забути про старі бабусині сукні і зосередитися на модних тенденціях 2024 року. Головне, на що ввертає увагу Андре Тан, одяг має бути у світлих відтінках.

Що матиме доречний вигляд і водночас буде стильним в цей день – читайте далі.

  • Вишиванка

Вишиванка – це класичний одяг, який буде доречним на будь-якому святі. Одяг з українським орнаментом – символ автентичності, а також показує єднання з традиціями. За словами дизайнера саме образ, в якому є вишиванка, стане ідеальним для Великодня. До того ж сучасні вишиванки мають стильний і мінімалістичний вигляд.

Відео дня
Скріншот Instagram
  • Білий колір

Білий колір завжди має святковий вигляд на будь-якій події. Тому це безпрограшний варіант. Він символізує чистоту, оновлення та нове життя. Андре Тан каже, що варто обирати сукні білого кольору або сорочки, але вони не мають бути надто відвертими.

Скріншот Instagram
  • Пастельні тони

Пастельні кольори символізують весну. Блакитні, рожеві, персикові та м’ятні відтінки чудово підійдуть для святкування Великодня. Окрім того, що такий одяг матиме святковий вигляд, він також підкреслить вашу красу, жіночність та легкість.

Скріншот Instagram
  • Квітковий принт

Квітковий принт вже декілька сезонів залишається трендовим. Сукні з дрібним квітковим принтом мають ніжний та витончений вигляд, але разом з тим вони будуть стильними на свято.

"Такий одяг створить романтичний та жіночний образ, який ідеально підходить для святкової атмосфери", — написав Андре Тан.

Скріншот Instagram
  • Пасторальний стиль

Йдеться про легкі сукні мідідовжини. Зазвичай вони виконані з натуральних тканин і тому в них буде комфортного у жарку травневу погоду. Можна обрати сукню вільного крою або ж підкреслити стрічкою талію. У них ви матимете ніжний вигляд.

Скріншот Instagram

Нагадаємо, раніше ми писали про трендові кольори у 2024 році. Андре Тан назвав стильні поєднання в образах.

Вас також можуть зацікавити новини: