Олена Зеленська / фото instagram.com/olenazelenska_official

Українська перша леді Олена Зеленська вирушила в робочу поїздку до Ізраїлю. Там дружина президента зустрілася з Іцхаком і Міхаль Герцогами - лідером держави і його дружиною.

Про поїздку Зеленська повідомила у своєму Instagram-блозі, оприлюднивши кілька знімків. На фото можна помітити, що для такого важливого відрядження Олена обрала стриманий костюм молочного кольору, що складається з піджака і довгої спідниці прямого крою.

"Поїздка буде насиченою, адже з початку повномасштабної війни співпрацюємо з першою леді Ізраїлю над низкою проектів у сфері ментального здоров'я. Дякую за теплий прийом і можливість посилити нашу співпрацю", - висловилася Зеленська.

Відео дня
Олена Зеленська в Ізраїлі / фото instagram.com/olenazelenska_official
Олена Зеленська в Ізраїлі / фото instagram.com/olenazelenska_official

Реакція соцмереж

  • "Ласкаво просимо до Ізраїлю!"
  • "Олено, спасибі вам за все, що ви робите. Ви - перша леді, яка вже увійшла в світову історію"
  • "Олена Зеленська - людина, яка поєднує в собі вражаючий розум, жіночність і красу. Як здорово, що ви цим займаєтеся! Удачі вам у всьому!"

Стиль Олени Зеленської

Варто відзначити, що зовнішній вигляд першої леді обговорюють чи не кожен раз, коли вона з'являється на публіці. Її і критикують, і хвалять. Протягом усіх років, коли її чоловік перебуває на посаді президента, Олена Зеленська неодноразово вражала публіку своїм смаком - попри те, що у подружжя є стиліст, вбрання перша леді обирає сама. 

Вона поєднує в своєму стилі класику і casual, демонструючи стриманість, строгість, і, одночасно, жіночну легкість.

Вас також можуть зацікавити новини: