На початку 2023 року в Україні очікується неймовірно тепла погода / фото ua.depositphotos.com

Найближчої ночі в україні очікуються неведеликі морози, проте надалі теплішатиме, а 1 січня подекуди температура підійматиметься до нетипових для цієї пори року позначок у +12 градусів. Такий прогноз оприлюднила синоптик Наталка Діденко.

Так, за її словами, завтра Україна належатиме області підвищеного атмосферного тиску, тому переважатиме суха погода без опадів. "Хіба що черкне по крайній півночі атмосферний фронт, який зумовить невеликий мокрий сніг чи дощ в окремих районах Чернігівщини, Сумщини та Київщини", - зазначила синоптик.

За її даними, температура повітря в Україні найближчої ночі опускатиметься до невеликих "мінусів", а вдень у четвер становитиме +3...+7 градусів, на півдні до +9 градусів, а на північному сході та східних областях буде найхолодніше, 0...+3 градуси.

Відео дня

"Надалі в Україні теплішатиме і вже вдень 1 січня максимальна температура повітря становитиме +5...+12 градусів, у східній частині +3...+8 градусів", - повідомила фахівець.

Погода на Новий рік

За прогнозом синоптика Ігоря Кібальчича, 31 грудня та 1 січня погода в Україні буде теплою та без опадів. Вночі очікується близько нуля, а вдень стовпчики термометрів показуватимуть +2°...+7°. Водночас на півдні повітря прогріється до +10°.

Вас також можуть зацікавити новини: