У трьох областях 29 грудня дощитиме / фото Kurt Bouda, Pixabay

29 грудня погода в Україні суттєво не зміниться, але у кількох областях пройдуть невеликі дощі. Про це повідомляє синоптик Наталка Діденко.

"Кволенький атмосферний фронт зумовить невеликий дощ чи мокрий сніг на Полтавщині, Харківщині та Луганщині", - спрогнозувала вона.

Вітер, за даними синоптика, залишиться поривчастим, південно-західного напрямку.

Відео дня

Температура повітря буде високою навіть вночі, +2...+5 градусів, лише у східних областях очікується "мінус" до -1...-3 градусів.

Вдень 29 грудня по Україні передбачається +4...+9 градусів, на півдні та подекуди на заході повітря прогріється до +8...+11 градусів.

У Києві завтра опади малоймовірні. Вітер буде південно-західний, помірний, часом рвучкий. Вночі у столиці очікується до +2 градусів, а вдень потеплішає до +5...+7 градусів.

"Найближчі відчутніші опади - дощ та мокрий сніг - прийдуть 1-го січня. А відчутне похолодання, хай і незначне, після 4-5 січня", - додала Наталка Діденко.

Погода на Новий рік - чи буде сніг в Україні?

За прогнозом метеоролога Ігоря Кібальчича, 31 грудня у західних, північних та центральних областях України пройде дощ, місцями з мокрим снігом. У новорічну ніч опадів не передбачається, лише в районі Полісся та у Карпатах можливий сніг та мокрий сніг.

Вас також можуть зацікавити новини: