ПР проводить у ВР

Результати виборів: хто і скільки місць матиме у новій Верховні Раді

18:50, 01.11.2012
1 хв.

Після опрацювання Центральною виборчою комісією майже 100% протоколів можна підвести попередні підсумки проведених в Україні парламентських виборів. Скільки ж місць матимуть у новому складі ВР партії-переможці?

Партія регіонів за результатами опрацьованих протоколів здобуває 186 депутатських мандатів.

72 представники ПР проходять у багатомандатному виборчому окрузі (за результатами опрацювання 99,54% протоколів), 114 кандидатів-регіоналів перемагають на мажоритарних округах (список).

Об`єднана опозиція може розраховувати на

Об'єднана опозиція здобуває 104 депутатські мандати:  62 - за списком (за результатами опрацювання 99,54% протоколів) і 42 - в одномандатних округах (список).

Відео дня
Кличко приведе у ВР

Партія УДАР заводить у Верховну Раду 40 своїх депутатів. Соратники Кличка за списком партії "УДАР" здобули 34 місця. По мажоритарних округах "ударники" провели 6 представників (список).

Симоненко не провів жодного мажоритарника

Від Комуністичної партії України до нового парламенту проходять 32 кандидати за партійним списком. КПУ - єдина партія, яка не провела у Верховну Раду жодного мажоритарника (список).

Тягнибок прийде у ВР з 36 соратниками

Партія "Свобода" матиме у законодавчому органі 37 своїх представників. За списком партії у нову Верховну Раду проходять 25 осіб. По мажоритарці партія Тягнибока має провести 12 "багнетів" (список)

Новини партнерів
завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся