сталин симферополь доска / kprfkro.ru

Про це йдеться в повідомленні Кримського республіканського комітету Комуністичної партії Російської Федерації, що діє на окупованій території.

Місцеві шанувальники Сталіна "з глибоким обуренням" повідомляють, що в ніч з 5 на 6 березня невідомими особами була осквернена меморіальна дошка, присвячена його перебуванню в Криму на Кримській (Ялтинській) конференції глав держав антигітлерівської коаліції в 1945 році.

Читайте такожБільшість українців вважають Сталіна жорстоким тираном - опитування

Відео дня

Окупаційна політсила журиться, що лише 5 березня до меморіальної дошки з нагоди річниці смерті "великого продовжувача справи В. І. Леніна" поклала квіти велика група комуністів.

На їхню думку, подія свідчить про те, що образ Сталіна, який з роками "все яскравіше розгорається в пам'яті вдячних нащадків", "турбує різного виду Іванів, що не пам'ятають родства і які хотіли б витравити з історії будь-яке згадування про героїчні подвиги наших батьків і дідів".

Судячи з опублікованих фото, невідомі встигли написати балончиком з червоною фарбою слово "Кат" російською і спробувати поперекреслювати саму меморіальну дошку і замазати портрет "вождя".

Читайте такожВ окупованому Севастополі хочуть поставити пам'ятник Сталіну