фото od.gp.gov.ua

В Одеській області сьогодні за підозрою в отриманні хабара 2 тис. дол. затримані голова Кілійської районної державної адміністрації Віктор Грєкова і посередника.

Читайте такожУ Київській області затримали сільського голову на хабарі у 250 тисяч євро

Як повідомили УНІАН у прес-службі прокуратури Одеської області, у п'ятницю працівники прокуратури області спільно з поліцією викрили у хабарництві голову Кілійської райдержадміністрації та його спільницю - головного спеціаліста.

Відео дня
фото od.gp.gov.ua

Встановлено, що спеціаліст вимагала більш як 2 тис. дол неправомірної вигоди від громадянина за поновлення договору оренди на земельну ділянку площею 2 га.

Читайте такожВ Одесі на хабарі в 75 тисяч доларів затримано співробітників "Воєнторгсервісу"

«Працівник державного органу повідомила, що всі дії і суму вона погодила з керівником райдержадміністрації. Під час передачі другого траншу в 1,3 тис. дол. затримана спеціаліст-посередник. У голови райдержадміністрації в кабінеті знайдено та вилучено 500 дол. раніше обумовленої суми», - йдеться в повідомленні.

фото od.gp.gov.ua

Зазначені особи в даний час затримані. Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 368 (хабарництво) КК України здійснюють слідчі ГУ НП в Одеській області.