Дніпро обіграв Білий Брас в матчі з 11 голами / uhl.ua

16 лютого в Херсоні пройшов стартовий матч 37-го туру Української хокейної ліги – Парі-Матч, в якому недавній лідер чемпіонату «Дніпро» приймав на своєму майданчику міцного середняка турніру – «Білий Барс».

Матч завершився з рахунком 6:5, повідомляє офіційний сайт ліги.

Гості добре почали поєдинок і змогли повести в рахунку після точного удару Ярослава Панченко. «Дніпро» прийшов в себе через 5 хвилин, коли Микита Макарицкий виконав сольний прохід до воріт суперника. Тим не менш, саме «барси» пішли на перерву в статусі лідера. Підопічні Костянтина Буценка реалізували більшість зусиллями Юрія Качана – 1:2.

Відео дня

У другому періоді пристрасті на льоду ще більше розпалювалися, що вилилося у велику кількість вилучень. У загальній складності друга 20-хвилинка тривала близько години чистого часу. Арбітри часто переглядали відеоповтори, а в одному з епізодів було розбито захисне скло над бортом. У рванном темпі досягли успіху херсонці, які не тільки відігралися, а й вийшли вперед на два голи після ударів Дмитра Пугачова, Івана Золотухіна в більшості і Микити Коваленко – 4:2.

Ще більше голів глядачі побачили у третьому ігровому відрізку. Спершу камбек зробили гравці «Білого Барсу», які на старті періоду двічі відзначилися у воротах Олега Петрова. Владислав Куцевич оформив чисельну перевагу, а Євген Тимченко зрівняв рахунок дальнім ударом. Микола Коляда скористався помилкою оборони гостей і забив в п'ятий раз. Під кінець зустрічі «Білий Барс» зняв голкіпера і відразу ж помилився – Микита Макарицкий оформив дубль, забивши у порожні ворота. Але Юрій Качан за кілька секунд до фінальної сирени скоротив відставання і встановив остаточний підсумок протистояння 6:5. «Дніпро» продовжує гонку за першою позицією «регулярки», а «барси» провели хороший матч і отримали хороший досвід перед стартом плей-офф.

Продовжиться 37-й тур Української хокейної ліги – Парі-Матч 16 лютого матчем у Кременчуці, де в 17:00 місцевий «Кременчуг» битиметься проти харківського «Динамо». Ці ж команди проведуть повторну гру 17 лютого о 13:00, а закриє програму туру поєдинок «Крижаних Вовків» проти «Донбасу». На арену «Шалетт» клуби вийдуть в 13:30.