Ілюстрація REUTERS

Українські військовослужбовці в районі ООС у понеділок, 18 березня, ліквідували двох окупантів та знищили дві ворожі бойові машини піхоти.

Про це повідомляє прес-служба Операції об'єднаних сил на своїй сторінці у Facebook.

Читайте такожЗа час агресії РФ загинули 2955 українських військових – Порошенко

Відео дня

«18 березня російські окупаційні війська три рази обстріляли позиції підрозділів Об'єднаних сил, при цьому тричі застосувавши заборонені Мінськими домовленостями міномети калібрів 120 та 82 мм, а також гранатомети, великокаліберні кулемети, снайперську та стрілецьку зброю», - йдеться у повідомленні.

Усі обстріли російсько-окупаційні війська здійснили у смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ":

- з мінометів калібрів 120 та 82 мм – поблизу села Катеринівка;

- двічі - зі снайперської та стрілецької зброї, а також з великокаліберних кулеметів, і у подальшому з мінометів калібру 82 мм, автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів - поблизу населеного пункту Хутір Вільний.

Внаслідок обстрілів один український військовослужбовець загинув.

«За даними розвідки, 18 березня вогнем у відповідь двох окупантів було ліквідовано та двох поранено. Також знищено дві бойові машини піхоти та дві одиниці військової автомобільної техніки противника», - повідомляють у штабі ООС.

Від початку поточної доби обстрілів позицій наших військ не зафіксовано.

Як повідомляв УНІАН, президент України Петро Порошенко заявив про готовність стягнутих до кордону російських дивізій до вторгнення в Україну.