Кім Кардяш'ян / REUTERS

Відома світська левиця і зірка реаліті-шоу Кім Кардаш'ян прийшла на церемонію нагородження Hollywood Beauty Awards 2019 у відвертій сукні.

Читайте такожКардашьян у прозорій мокрій майці: зірка показала "гарячу" фотосесію у ванні

Фото Кім Кардаш'ян у сукні Thierry Mugler, яка прикриває груди лише парою смужок, з'явилося в Instagram-акаунті її стиліста-перукаря Кріса Епплтона.

Відео дня

Варто відзначити, що обраній Кім Кардаш'ян сукні вже більше 20 років - уперше французький дизайнер Тьєррі Мюглер представив вбрання чорного кольору у весняній колекції 1998 року.

Крім відвертого верху, плаття має високий розріз на спідниці, який ефектно оголює ногу Кім Кардаш'ян. А браслети на руках підібрані таким чином, щоб повторювали дизайн верхньої частини сукні.

Деякі шанувальники Кім Кардаш'ян у соціальних мережах зазначили, що це плаття розраховане на дівчину з менш видатними формами, ніж у Кім Кардаш'ян. "Вона одягла сукню, щоб шанувальникам було про що потеревенити. Якщо ти дійсно красива, тобі не потрібно роздягатися, доводячи це. Залиш це для спальні", - відзначають користувачі соцмережі.

Не обійшлося і без ще більш критичних коментарів: "Все ще намагається шокувати нас, але ми вже бачили таке багато разів! Це все, що вона може запропонувати як знаменитість, і те, завдяки чому вона нею стала".

Хоча багато прихильників були в захваті від обраного наряду, який ледь прикриває груди.

"У Кім Кардаш'ян красиві груди, і вона любить хвалитися ними! В цьому немає нічого поганого. Моя єдина претензія: забагато тканини прикриває груди", - пожартували автори поста в записі cocoperezinsta.

Hollywood Beauty Awards - церемонія нагородження видатних діячів б'юті-індустрії в кіно, музиці й на телебаченні, а також стилістів, які вдягають знаменитостей для червоної килимової доріжки та фотографів, що документують світські події. Премія заснована американською журналісткою Мішель Елізабет і проходить щорічно з 2014 року.

Раніше УНІАН повідомляв, що відома світська левиця і зірка реаліті-шоу Кім Кардашьян разом з чоловіком репером Каньє Вестом і дітьми знялися для різдвяної фотосесії.