Всі пасажири і екіпаж висадилися після виклику екстрених служб / фото: rte.ie

В ірландському аеропорту Шеннон у четвер, 15 серпня, загорівся літак з американськими військовими.

Про це повідомляє RTE.

Читайте такожКількість постраждалих від аварійної посадки літака в Підмосков'ї зросла до 55 осіб

Відео дня

Аеропорт вранці повідомив у Twitter, що рейси були тимчасово припинені після інциденту з літаком Boeing 767-300. Всі пасажири і екіпаж висадилися після виклику екстрених служб.

Диспетчери помітили пожежу і дим, що виходив з посадкового обладнання літака Boеing 767-300 компанії Omni International Air, коли він рухався по злітно-посадковій смузі. За словами очевидця, пожежники залили двигун піною. За попередніми даними, серйозних травм у пасажирів або екіпажу немає.

Відзначається, що Ірландія дозволяє американським військовослужбовцям посадку і заправку в західному ірландському аеропорту.

Як повідомляв УНІАН, літак, на борту якого перебували 234 людини, здійснив екстрену посадку посеред кукурудзяного поля в Підмосков'ї. При наборі висоти лайнер зіткнувся зі зграєю чайок. Обидва двигуни А321 відключилися, в них потрапили птахи. Один з них загорівся. Лайнер летів в окупований Сімферополь.

Спочатку повідомляли про 10 постраждалих в результаті аварійної посадки літака Airbus A321. Потім кількість постраждалих зросла до 55 осіб.