Чоловік розкрив "інтим" дружини з іншим через Google / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com, фото REUTERS

Чоловік випадково натрапив на "інтимні" моменти своєї дружини з іншим, плануючи власну подорож на авто через застосунок Google Maps.

Вона не змогла виправдатися перед такими "залізними" доказами й зізналася в таємному романі. За підсумком, пара розлучилася, пише The Mirror

Зазначається, що чоловік готувався до поїздки й випадково натрапив на фото зі своєю дружиною, зроблені камерою Google ще у 2013 році у столиці Перу (Лімі). Очі "різонула" світлина, на якій жінка сидить з коханцем на лавці та гладить його по волоссю. 

Відео дня

Спершу увагу чоловіка привернув одяг незнайомки. Однак, придивившись ближче, він зрозумів, що взагалі-то одружений з нею. Ще одним ударом по серцю став той факт, що знімки були зроблені на "Мосту Зітхань" - одна з найромантичніших локацій Ліми.

Після розкриття зради чоловік показав ці фото дружині, але вона навіть не стала заперечувати роман "на стороні". 

Вже після їхнього розлучення, чоловік вирішив розповісти цю історію у Facebook. Його аудиторія зробила різні висновки з цього "досвіду".

"Зі 100 жінок 90 відсотків - невірні, решта вірні і мають лише одне око (ха-ха-ха) або безсмертні (ха-ха-ха)", - зазначив один коментатор. 

Ще один користувач додав, що світ дійсно "дуже тісний" та поспівчував чоловіку через пережиту зраду. "Було б достатньо, якби вона одразу сказала своєму чоловіку, що більше його не кохає", - вважає він.

Дівчина 2 роки приховувала справжнє ім'я від хлопця

Нагадаємо, раніше вражений чоловік також наважився зруйнувати свої стосунки з дівчиною, опублікувавши історію про "заскоки" її родини на форумі Reddit. Виявилося, що вона 2 роки приховувала від нього справжнє ім'я через потрійну трагедію, пов'язаною зі смаками її батьків. Тяжка доля також не оминула її брата з сестрою. Історію про чудасії родини читай тут.

Вас також можуть зацікавити новини: