На думку Кілмера, Land Rover виглядають круто, але з віком вони розвалюються / колаж УНІАН, фото Land Rover, @scottykilmer

Відомий інфлюенсер у соціальних мережах Скотті Кілмер перерахував нові автомобілі, яких він уникатиме будь-якою ціною.

Механік з 55-річним стажем регулярно публікує короткі відеоролики на своїх сторінках в YouTube і TikTok, даючи автомобілістам поради про їхні автомобіліпише Daily Express.

У своєму останньому відео Скотті відповів глядачеві, який запитав, чи Land Rover кращий за Toyota Land Cruiser.

Відео дня

Він відповів: "Ну, як то кажуть, зовнішність оманлива. Так, Land Rover виглядають круто, але з віком вони розпадаються. Це, мабуть, один з найдорожчих автомобілів у світі. У мене є система даних під назвою AllData, і в ній є бюлетені технічного обслуговування, які показують, що не так з транспортними засобами. Якщо я шукаю Toyota Camry або Corolla, там буде вісім або десять бюлетенів, якщо буду шукати Land Rover  - буквально сотні".

Хоч Скотті і визнав, що і Toyota Land Cruiser, і Land Rover Defender не є найбільш економними автомобілями в світі, він настійно порадив глядачеві вибирати Toyota через її надійність.

У відеоролику Скотті також застеріг водіїв, які замислюються про покупку нової високопродуктивної моделі європейських преміальних брендів, таких як BMW і Audi.

Він пояснив: "Керувати європейськими спортивними автомобілями дійсно весело, вони швидкі, але їх ремонт коштує цілий статок, і всі ці BMW, Mercedes і Audi з віком перетворюються в нескінченні ями для грошей".

Механік також додав, що BMW M5, ймовірно, є кращим вибором для спортивного седана представницького класу, незважаючи на його високу роздрібну ціну.

Однак Скотті схвалив останню машину одного глядача, коли інша людина написала йому повідомлення і запитала, чи буде їх Volvo 240 1989 року надійним сьогодні.

Він сказав: "Це були одні з найнадійніших автомобілів, коли-небудь створених, я бачив такі машини з пробігом в мільйон миль. З точки зору експлуатації це були дійсно надійні автомобілі, які можуть прослужити дуже довго, і до них все ще можна придбати запчастини".

Інші поради Скотті Кілмера

Досвідчений механік з 55-річним стажем Скотті Кілмер розповів, чому ніколи не варто купувати електромобіль. Він назвав п'ять основних проблем з технічним обслуговуванням, з якими стикаються електромобілі. Експерт назвав електромобілі "шахрайством", оскільки стрімке зростання вартості електроенергії означає, що одна з їх ключових переваг "випарувалася".

Вас також можуть зацікавити новини: