Найпопулярніші "весняні" імена для дітей / Колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com, УНІАН, Микола Тис

Коли мова йде про ім’я для дитини, одним із факторів, який може вплинути на вибір батьків, є популярність того чи іншого імені, або пора року, у яку дитина народилася. Наприклад, для дитини народженої навесні батьки можуть вибрати ім’я, що символізує життя, ріст і оновлення. І навіть якщо малюк народився в іншу пору року, вибрати одне з таких квітучих імен буде хорошою ідеєю.

Видання Fox News з посиланням на дослідження  онлайн-медіа-компанії BabyCenter опублікувала список таких "весняних" імен для хлопчиків та дівчаток, що останнім часом набувають шаленої популярності.

Лілія - це грецьке ім'я, яке зазвичай використовується як скорочена версія імен Ліліана або Елізабет. Це назва квітки, яка є символом чистоти в християнській вірі.

Відео дня

Еліо - ім'я походить від італійського "сонце". Протягом останнього року його популярність продовжує зростати.

Магнолія - це французьке ім’я є також назвою красивого дерева, яке квітне навесні.

Генезис (Genesis) грецьке слово, що означає "народження" або "створення" - два слова, які часто використовують для опису весни. Це ім'я є гендерно-нейтральним, але воно було більш популярним для дівчаток.

Едем - ім'я походить з єврейської мови. Воно означає і "рай", і "місце задоволення".

Анастасія - грецьке ім’я, що означає "воскресіння".

Рената - походить від латинського слова, що означає "народжений знову".

Нео - походить від латинського слова, що означає "новий. За останні пару років популярність цього імені для хлопчика різко зросло серед батьків, можливо, через модну популярність коротших імен для дітей.

Раніше УНІАН писав про дивовижні дитячі імена, які вийдуть з моди у 2024 році. Зокрема, батьки рідше будуть називати своїх дітей іменами із закінченням "ен". Також батьки все рідше використовують в якості імен для своїх малюків прізвища, що стали іменами. 

Вас також можуть зацікавити новини: