Складено список з більш ніж 40 імен, які в 2024 році можуть вийти з моди / фото ua.depositphotos.com

Далеко не всі імена залишаються популярними, деякі можуть навіть опинитися на межі зникнення. Експерти по іменах дітей з BabyCenter у США постійно відстежують імена, популярність яких стрімко знижується.

Як пише Fox News, на основі свого дослідження команда експертів склала список з більш ніж 40 імен, які у 2024 році можуть вийти з моди остаточно.

Спеціаліст із тенденцій імен немовлят у BabyCenter Ребека Волберг організувала ключові дані та розділила ці імена на певні категорії.

Відео дня

Зокрема, батьки рідше будуть називати своїх дітей іменами із закінченням "ен". За словами Уолберг, сплеск популярності таких імен стався на початку 2000-х років. У 2024 році багато цих імен покинули перші місця у топах. Йдеться про такі імена, як Ейден, Райден, Джейден.

Також батьки все рідше використовують в якості імен для своїх малюків прізвища, що стали іменами. За спостереженнями експертів, ця колись популярна тенденція зараз не так поширена. Мова йде про такі імена, як Маккензі, Оклі, Рейган, Сойєр, Бейлор, Бредлі, Брейді, Клейтон, Хендрікс, Престон і Рід.

Знижується популярність й імен мілленіалів. За даними BabyCenter, колись популярні імена дівчат 80-х та 90-х років, такі як Аманда, Анжела, Брук, Діана та Мішель, впали у рейтингу.

Раніше УНІАН писав, яке щасливе ім'я для дитини, народженого в лютому 2024 року.

Вас також можуть зацікавити новини: