Шмигаль вважає за необхідне посилити економічний блок уряду \ фото УНІАН

Кандидат на посаду прем'єр-міністра Денис Шмигаль вважає за необхідне посилити економічний блок уряду, про що він заявив під час свого виступу у Верховній Раді.

Читайте такожШмигаль розповів про економічний курс розвитку країни

«Він повинен забезпечити не лише зростання промисловості й аграрного сектору, що є важливим, а й відчуття цього зростання кожному українцю. На даний момент ми побачили лише зміцнення гривні, що вдарило, на жаль, по експорту, але жодним чином не позначилось на добробуті пересічних українців. Ми чули про реформи податкової й митної служб, але не побачили від цього доходів у бюджеті», - сказав Шмигаль.

Відео дня

За його словами, на посаді прем'єр-міністра він бере на себе зобов'язання найближчим часом презентувати стратегію і перспективи економічного розвитку України на майбутні роки.

«Як віце-прем'єр я ініціював велику дискусію щодо подальшої децентралізації, як прем'єр-міністр - пропонуватиму почати велику дискусію щодо місця України на економічній карті світу і шляхи досягнення цієї мети», - сказав Шмигаль.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні Верховна Рада прийняла відставку прем'єр-міністра Олексія Гончарука, а також усього складу його уряду.