Що собою являє Біномо? Чи реально заробити на цій платформі? Цими та подібними питаннями задаються трейдери, які вирішили зайнятися онлайн трейдингом. У короткому огляді розглянемо можливості торгової платформи Binomo.

Binomo в Україні — що це?

Біномо — це сучасна платформа, призначена для торгівлі активами. Компанія діє з 2014 року, і за цей час змогла зарекомендувати себе в якості надійного торгового майданчика. Це підтверджує і безліч позитивних відгуків про Біномо. Також брокер регулюється Міжнародною Фінансовою Комісією, що гарантує якість пропонованих послуг і прозорість відносин з клієнтами.

Вхід в особистий кабінет

Перед торгівлею на сайті потрібно виконати вхід в особистий кабінет, вказавши свій логін і пароль на офіційному сайті binomo.com. Також можна використовувати свій аккаунт Google.

Відео дня

Якщо на сайті вперше, необхідно вибрати «Реєстрація», ввести email, придумати пароль, вибрати валюту рахунку (не можна змінити в подальшому), ознайомитися і прийняти умови Клієнтської Угоди.

Стратегії

Трейдери на оф. сайті можуть вивчити стратегії в однойменному розділі. Вони допоможуть робити більш точні прогнози. Але врахуйте, що жодна стратегія не може гарантувати позитивний результат. Кожну з них потрібно застосовувати в конкретному випадку.

Турніри

Також на офіційному сайті проводяться різноманітні турніри, які дають можливість перевірити ваші торгові навички і отримати додатковий дохід. Турніри можуть бути платними і безкоштовними. Власники демо акаунта можуть брати участь тільки в безкоштовному турнірі.

Додаток на iOS і Android

У Binomo є мобільний додаток, який можна завантажити на Android через Google Play або на iOS через App Store. Якщо виникне проблема з його установкою, можна скачати Binomo Apk за посиланням (тільки для Android): https://binomo.com/ua/promo/android.

На замітку! Функціонал мобільного додатка трохи відрізняється від веб-версії.

Відгуки

Про Біномо часом зустрічаються негативні відгуки, але більшість з них позитивні.

Ирена Трейда: «Постійно торгую на біном, оскільки для мене це — найкращий варіант доступу до ринку».

Ninaun: «Півроку тому вважав, що це неможливо — заробляти з Біномо. Але я навчився».

BinGo: «Кращий інструмент для мене — додаток Біномо. Дозволять торгувати, де завгодно».

Чи реально заробити на Біномо?

Багато в Україні все ще вважають, що сайт Біномо.ком — це шахрайство. Однак брокер надає надійну і безпечну платформу для трейдингу. Зрозуміло, ризики втрати коштів в торгівлі завжди є. Знизити їх можна шляхом підвищення торгових навичок, аналізу ринку та використання стратегій. Тому вчіться, використовуйте демо рахунок Binomo і торгуйте з розумом, щоб отримувати додатковий дохід.