Пристрій отримає такий же зовнішній вигляд, як і звичайний Galaxy M10

Зараз Samsung активно випускає оновлені версії найуспішніших моделей лінійки Galaxy A і Galaxy M 2019 модельного року. Минулого місяця вийшли Galaxy A10s, Galaxy A30s і Galaxy A50s, на черзі Galaxy M10s.

Як нескладно здогадатися, це оновлення бюджетної моделі Galaxy M10, що вийшла на початку року. У мережі з'явилися схематичні зображення з офіційною довідковою документацією Galaxy M10s. Про це пише ITC.ua.

Відео дня
false

Виходячи з того, що на даний момент відомо про моделі Galaxy M10s, вона має всі шанси на успіх. По-перше, з'явилися раніше результати тесту Geekbench вказували на більш продуктивну платформу Exynos 7885. Також Galaxy M10s повинен отримати більше пам'яті — 3/32 ГБ замість 2/16 ГБ. По-друге, Galaxy M10s отримає більший екран діагоналлю 6,4 дюйма, причому це вже буде панель AMOLED, а не LCD. Роздільна здатність телефону, швидше за все, залишиться 720p+.

Читайте такожSamsung запускає в продаж доопрацьований смартфон Galaxy Fold з гнучким екраном (відео)

Документація також підтверджує, що основна камера буде здвоєною з ширококутним і надширококутним об'єктивами (такими ж, як у M10). Згадується підтримка Live Focus.

Нарешті, ємність батареї зросте до 4000 мА·год і з'явиться підтримка швидкої зарядки, імовірно, 15-ватної. А ще Galaxy M10s отримає порт USB-C і сканер відбитків пальців на тильній панелі.

Можна також відзначити лоток для карт, що дозволяє одночасно використовувати дві SIM і microSD і роз'єм 3,5 мм.

Спочатку Galaxy M10s дебютує в Індії, очікувана ціна — $140. Тобто, Galaxy M10s можна розглядати в якості конкурента Redmi Note 8.