Кандидатів ЦВК зареєструвала на виконання судових рішень / УНІАН

Центральна виборча комісія на виконання судових рішень зареєструвала сімох кандидатів-мажоритарників.

Як повідомили УНІАН у Відділі взаємодії із ЗМІ Секретаріату комісії, відповідні рішення були ухвалені сьогодні на черговому засіданні Центрвиборчкому, яке провела голова комісії Тетяна Сліпачук.

Зазначається, що на виконання рішень Верховного суду та відповідно до висновків цього суду, ЦВК зареєструвала кандидатів у народні депутати України Насєдкіна, Мартіяна, Молодцову, Барвіненка, Івойлову та Козакова, які балотуються в ОВО № 78, № 98, № 134, № 141, № 153 та № 153 відповідно у порядку самовисування на позачергових виборах народних депутатів України 21 липня 2019 року.

Відео дня

Читайте такожЦВК внесла до бюлетеня партію Саакашвілі

Окрім того, на виконання рішення Шостого апеляційного адміністративного суду, залишеного без змін постановою Верховного суду, зареєстровано кандидата в народні депутати Поліна, який балотується в ОВО № 79 у порядку самовисування.

При цьому комісія внесла зміни до своєї постанови від 26 червня 2019 року № 1346 "Про форму, колір і тексти виборчих бюлетенів з виборів народних депутатів України для голосування в одномандатних виборчих округах на позачергових виборах народних депутатів України 21 липня 2019 року", доповнивши відповідні додатки відомостями про вказаних кандидатів у народні депутати України.

Як повідомляв УНІАН, 25 червня ЦВК завершила реєстрацію кандидатів в народні депутати.

26 червня Сліпачук заявила, що до Верховної Ради балотуються 5 тис. 845 кандидатів, з них 3 тис. 171 кандидат-мажоритарник та 2 тис. 674 кандидати, включені до списків партій.