Це особливо приємна новина для жителів Позняків і тих, хто там працює, адже відтепер можна буде обстежитися поблизу будинку або місця роботи.

Графік роботи відділення за адресою м. Київ, вул. Олександра Мишуги, 3В:

Пн.-Пт: 7: 00-17: 00

Відео дня

Сб: 8: 00-13: 00

Нд: вихідний

Графік взяття біоматеріалу:

Пн.-Пт: 7: 00-16: 00

Сб: 8: 00-13: 00

Нд: вихідний

Вже понад 20 років компанія ДІЛА впевнено лідирує на ринку лабораторної діагностики. Свідчення тому - близько 4 млн. досліджень на рік і безсумнівна довіра клієнтів.

В ДІЛА працюють більше тисячі кваліфікованих фахівців, які володіють усіма навичками, необхідними в лабораторній діагностиці. Піклуючись про якість своїх робочих процесів і почуття клієнтів, компанія безперервно працює над систематичним підвищенням компетенції і професійної підготовки персоналу. Так співробітники регулярно проходять навчальні тренінги і курси з підвищення кваліфікації.

ДІЛА має власні спеціалізовані лабораторії (клінічної біохімії, цитоморфологіяї і загальноклінічного аналізу, клінічної імунології та алергології, мікробіології і вірусології), виробничі процеси яких - повністю автоматизовані і здійснюються за допомогою високотехнологічного обладнання провідних світових виробників в області медичної техніки (Siemens, Abbott і ін.). Це дозволяє звести людський фактор до мінімуму і уникнути технічних помилок.

Завдяки залученості кожного співробітника і дотриманню всіх вимог менеджменту з управління якістю ДІЛА вже багато років залишається найбільш сертифікованою медичною лабораторією країни. Всі лабораторні процеси організовані і відповідають національним і міжнародним стандартам якості.

Ми надаємо достовірну інформацію про стан організму, щоб лікар міг точно оцінити ситуацію і поставити правильний діагноз.

Звертайтеся в нове відділення або в інші відділення ДІЛА, контакти яких можна знайти на сайті компанії, щоб дізнатися про стан свого здоров'я. Дбайливий персонал забезпечить вам фізичний і психологічний комфорт, виконає всі маніпуляції швидко і безболісно. Результати досліджень ви зможете отримати:

  • в особистому кабінеті на сайті dila.ua.
  • у відділенні ДІЛА;
  • на вказану при оформленні замовлення адресу електронної пошти;

Не забувайте про профілактику - значна перевага у вигляді міцного здоров'я у тих, хто «б'є на випередження». Не дозволяйте ризикам перетворюватися в проблеми: проходьте спеціальні скринінгові обстеження, щоб уникнути розвитку захворювань.

96% клієнтів ДІЛА - задоволені сервісом, а компанія є національним лідером по точності і достовірності результатів лабораторних досліджень.

Наші фахівці чекають вас в більшості відділень вже з сьомої години ранку.

Подбайте про себе і ваш організм віддячить щоденним гарним самопочуттям!

Всю необхідну інформацію про дослідження можна отримати за телефонами Єдиної інформаційної служби ДІЛА: 0800217887, 0800752180.