Чим витерти пил в домашніх умовах - недорогі засоби / фото ua.depositphotos.com

Пил не тільки псує естетичний вигляд кімнати, але і згубно впливає на здоров'я. Всім хочеться дихати свіжим і чистим повітрям, а коли в будинку є діти, це стає ще більшою проблемою. 

Раніше ми писали, як очистити шви між плиткою у ванній за допомогою домашніх засобів.

Чим витирати пил, щоб він менше сідав - простий спосіб

Для прибирання пилу найкраще підходять мікрофіброві ганчірки або щітки. Вони краще притягують дрібні частинки бруду за рахунок електростатичних властивостей.

Відео дня

У той же час, пір'яні мітелочки і ганчірки зі звичайної тканини просто перекидають пил на інше місце. Якщо в момент прибирання під рукою немає мікрофібрової ганчірки, то можна злегка намочити звичайну. 

Як правильно витирати пил з меблів - керівництво / фото ua.depositphotos.com

Засоби від пилу для меблів - що вибрати

Найпростіший спосіб - купити в магазині спеціальні засоби, в тому числі і поліроль, які не просто доглядають за поверхнями, але і відштовхують частинки пилу.

Якщо гості вже на порозі, а всі засоби закінчилися, можна розвести у воді трохи кондиціонера для білизни, злегка змочити їм ганчірку або розпорошити на поверхні і протерти. Для очищення скляних предметів побуту можна використовувати розчин води і оцту, або спеціальні засоби для очищення стекол.

Як правильно витирати пил - універсальний спосіб 

Починати прибирання краще з верхніх поверхонь і просуватися вниз, щоб пил не осідав на вже очищені меблі. Не забувайте прати або міняти ганчірки, які використовуєте для прибирання.

Пам'ятайте, що в більшості випадків для позбавлення від пилу досить простої чистої води або злегка зволоженою ганчірки.

Вас також можуть зацікавити новини: