Як прикольно упакувати подарунок - варіанти / depositphotos.com

Подарунки на Новий рік люблять всі - від малих до дорослих, але особливу радість приносить і розпакування презенту. УНІАН розповість, як красиво упакувати подарунок з підручних засобів, щоб було і незвично, і недорого.

Раніше ми говорили про те, що подарувати на Новий рік 2023 рідним і близьким.

Як упакувати подарунок в папір - класичний спосіб

Цей варіант підійде тим, хто купив подарунок прямокутної або квадратної форми - його найпростіше упаковувати, а для того, щоб це виглядало святково, вам не доведеться витрачати багато грошей. Знайдіть у себе вдома:

  • пакувальний папір;
  • ножиці;
  • двосторонній скотч;
  • звичайний скотч.

Розкладіть пакувальний папір на стіл, поставте зверху подарунок. З вузької сторони презенту відміряйте стільки паперу, скільки знадобиться для закриття частини подарунка на 3\4. Те ж саме виконайте з другою стороною подарунка і відріжте папір. 

Потім поставте подарунок широкою стороною на вузький край паперу. Переверніть на бік, покладіть і знову поставте. Відміряйте від презенту 5 см і відріжте папір по лінії. Поверніть подарунок тією стороною, де він буде відкриватися. Прикладіть вузький край паперу до середини верхньої грані і зафіксуйте звичайним скотчем. Приклейте шматочок двостороннього скотча до протилежного краю паперу. Зафіксуйте цей край до дальнього ребра верхньої площини подарунка.

Зафіксуйте бічні частини - нижню направте вгору і приклейте скотчем, те ж саме виконайте з верхньою частиною паперу. В кінці складіть бічні частини і заклейте їх скотчем. Пройдіться пальцями по упаковці, щоб краї були максимально чіткими. Те ж саме виконайте зі зворотною бічною стороною подарунка.

Як упакувати круглий подарунок в красивий мішечок

Якщо ви купили презент круглої, овальної або будь-якої іншої подібної форми, то упакувати його складніше, ніж квадратний або прямокутний предмет. УНІАН знайшов вихід - зробіть гарний паперовий мішечок для подарунка. Вам знадобляться:

  • пакувальний папір;
  • ножиці;
  • стрічка;
  • двосторонній скотч.

Відріжте великий шматок пакувального паперу і покладіть його лицьовою стороною вниз. Помістіть подарунок в центр паперу і з'єднайте два протилежних кінця упаковки, створюючи косинку. Те ж саме виконайте з іншими кінцями паперу, а потім затисніть його рукою в тому місці, де він стикається з подарунком. Для надійності закріпіть скотчем і перев'яжіть стрічкою. В кінці розправте кінці паперу, щоб упаковка виглядала ефектно.

Як упакувати подарунок без коробки, якщо це - алкоголь

Дорогий алкоголь - цілком поширений подарунок, який можна купити людині на будь-яке свято, в тому числі, на Новий рік. Не завжди елітне спиртне продається в коробках - в такому випадку пляшку доведеться упаковувати самостійно. Придбайте в канцелярському магазині:

  • пакувальний папір;
  • двосторонній скотч;
  • звичайний скотч;
  • гофрований папір.

З пакувального і гофрованого паперу відріжте два прямокутника за розміром більше, ніж подарункова пляшка. Один шматок паперу повинен бути трохи менше за другий - покладіть більший шматок на стіл, а зверху на нього - менший. Потім переверніть папір так, щоб менший шматок опинився знизу, а на більший покладіть пляшку в кут. Загорніть пляшку в папір, постійно підвертаючи край біля денця. Коли папір закінчиться, закріпіть його скотчем. Поставте пляшку на стіл, стискаючи край паперу зверху. Перев'яжіть стрічкою і готуйтеся дарувати адресату.

Інші варіанти пакування подарунків можна дізнатись з відео нижче.

Вас також можуть зацікавити новини: