Найсолодші сорти моркви - список / фото ua.depositphotos.com

Кожен дачник мріє знайти свої ідеальні сорти овочів, щоб отримати максимум користі від домашнього городу. УНІАН назвав найсолодші сорти моркви, які ви не купите в магазині або на ринку. Ви здивуєтеся, наскільки ця морква смачна.

Дитяча радість

Невимогливий сорт, який росте навіть у недосвідчених дачників. Це солодка морква з високим вмістом каротину, вона довго зберігається і стійка до хвороб. Діти із задоволенням гризуть її навіть в сирому вигляді.

Каротан

Пізньостиглий сорт, стійкий до хвороб і негоди. Назвау сорт отримав за високий вміст каротину. Не накопичує нітрати і в цілому вважається дуже корисним для дітей.

Відео дня

Флакке

Велика і довга морква, яка дуже довго зберігається і не боїться вогкості в погребі. Плоди дуже соковиті і солодкі. Сорт добре підходить для приготування морквяного соку.

Кращі сорти моркви / фото ua.depositphotos.com

Ласунка

Середньостиглий і дуже урожайний сорт, який повністю відповідає назві. Ця морква така солодка, що з неї можна робити торти, солодкі оладки і кекси. Плоди невеликі і насичено-помаранчеві. Сорт довго зберігається.

Карамелька

Морква середнього розміру і раннього дозрівання. Має дуже приємний в міру солодкий смак. За вмістом каротину цьому сорту майже немає рівних. Не дуже врожайний сорт, зате чудово росте на неродючому і важкому грунті.

Королева осені

Пізній сорт моркви з довгими і тонкими плодами. Добре переносить заморозки і будь-яку негоду. Сорт дуже соковитий і цукристий, таку моркву можна їсти навіть сирою. За відгуками сорт має приємний смак і солодкий сік. Цей сорт потрібно регулярно поливати, інакше він буде не таким солодким.

Імператор

Це дуже популярний пізній сорт, перевірений багатьма дачниками. "Імператор" в міру солодкий і дуже соковитий. М'якоть щільна, без тріщин. Сорт зберігається дуже довго (близько 9 місяців) і за час зберігання стає ще солодшим.

Вас також можуть зацікавити новини: