Для приготування соковитого фаршу варто використовувати бульйон / фото depositphotos.com

Іноді хочеться чогось жирного, солоного і смаженого - в такі моменти можна швидко зробити фарш для чебуреків, як в чебуречній, і приготувати хрустку та дуже смачну страву!

Щоб начинка вдалася соковита й ароматна, дотримуйтеся кількох правил. Є чудовий лайфхак для приготування фаршу для чебуреків. А як приготувати ідеальне тісто на чебуреки УНІАН розповідав раніше.

Як приготувати фарш для чебуреків - рецепт і лайфхак

Звичайно ж, хороший фарш не вдасться, якщо ви візьмете погане м'ясо. Для якісного фаршу потрібно купувати тільки свіже м'ясо. Крім того, знадобиться багато цибулі.

Відео дня

Інгредієнти:

  • Свинина та яловичина - 600 грамів.
  • Цибуля - 300 г.
  • Чорний перець, сіль.
  • Бульйон.

Почніть готувати соковитий фарш для чебуреків з підготовки бульйону. Пам'ятайте, що м'ясо на бульйон потрібно відварювати на маленькому вогні з овочами - очищеними цибулею та морквою.

Якщо ж у вас немає бульйону, і ви не хочете його варити, - ловіть ТОП-лайфхак. Налийте в каструлю воду - трохи більше, ніж половину склянки, доведіть до кипіння і покладіть 1 великий чи 2 невеликих лаврових листа. Після цього рідина має побути на вогні ще хвилину.

Поки бульйон буде холонути - займіться приготуванням фаршу. Перекрутіть м'ясо. Наріжте цибулю дрібними кубиками, перекладіть в миску, посоліть і добряче помніть - тоді вона пустить сік.

Змішайте фарш з цибулею і потім влийте пряну рідину. Підготовлений фарш не варто відразу ж використовувати - поставте його в холодильник мінімум на півгодини, а потім вже можете і братися за формування чебуреків.

Вас також можуть зацікавити новини: