Поради, як швидко висушити одяг / ua.depositphotos.com

Як зробити так, щоб одяг швидко висох - питання надзвичайно актуальне для багатьох взимку, і тим більше - для тих, хто через постійні відключення світла сидить без опалення. УНІАН зібрав прості рекомендації, які допоможуть прискорити сушку речей.

Раніше ми розповідали, як зробити м'якою постільну білизну при пранні. Тепер розберемося, як швидко сушити постільну білизну та одяг без будь-яких спеціальних пристосувань. 

Як висушити одяг в пральній машині - спосіб з рушником

Один з ефективних способів, як швидко просушити одяг в пральній машині - це додатковий цикл віджиму. Включати його слід після того, як пральна машинка повністю закінчила прання. Тільки цього буде достатньо, щоб швидко висушити мокрий одяг. 

Відео дня

Однак досвідчені господині знайшли, як цей спосіб можна поліпшити, щоб висушити одяг дуже швидко - ледь не за 5 хвилин. Потрібні сухі махрові рушники. Просто додайте їх в барабан до випраних і віджатих вологих речей, а потім поставте на віджимання ще раз. За необхідності повторіть процедуру. Рушник вбере вологу з речей, і вони стануть сухими. 

Звичайно, у цього способу є недолік у вигляді необхідності після випрати і висушити ще й рушник, але ідеально підійде для випадків, коли висушити одяг потрібно так швидко, наскільки це можливо.

Як сушити одяг - рекомендації

Сушка білизни, безумовно, елемент домашньої рутини, що не вимагає спеціальних навичок. Але є прості рекомендації, як розвішувати одяг, щоб швидко висушити його, про які ви могли навіть не замислюватися. Наприклад, радять вивертати одяг кожні кілька годин. Це значно прискорить його висихання. 

Ну і, звичайно, за можливості варто розвішувати мокрий одяг на певній дистанції. Тоді повітря буде рівномірно циркулювати, і білизна висохне швидше.

Вас також можуть зацікавити новини: