Порада, як зберігати кришки для консервації / фото depositphotos.com

У кожної господині, яка робить і захоплюється заготівлею закруток на зиму, на кухні в шафках з часом збираються у величезній кількості кришки для консервації. Розповідаємо вам про секретний лайфхак, де і як зберігати кришки від банок.

Раніше ми писали, де зберігати кришки від каструль на кухні, щоб вони не займали багато місця.

Як краще зберігати кришки - простий спосіб

Кришки для консервації з закруткою в основному лежать в якомусь пакеті, або ж взагалі валяються насипом в одному з кухонних ящиків.

Відео дня

Щоб їх компактно зберігати і дотримуватися порядку на кухні, не треба купувати в магазині спеціальні контейнери для кришок. Ви можете легко зробити ці ємності власними руками, використовуючи звичайнісінькі пластикові пляшки.

Як зберігати хороші кришки для консервації - лайфхак

Для зберігання кришок звичайного розміру відмінно підійде 2-літрова порожня пляшка, яких багато в будь-якому будинку. Щоб зробити ємність для кришок, треба зрізати верхівку пляшки гострим ножем в тому місці, де вона починає звужуватися. У таку підготовлену пляшку можна складати кришки, які є у вас в господарстві. Кришки меншого розміру і вакуумні кришки для консервації можна укладати в пляшки маленьких розмірів: півлітрового і літрового об'ємів.

Принадність цього простого способу, який допоможе вам підтримувати порядок на кухні без клопоту, полягає в тому, що кришки завжди будуть у вас під рукою і можна дуже легко порахувати їх кількість при потребі.

Вас також можуть зацікавити новини: