Астролог розповів, що нас чекає в квітні / фото slovofraza.com

Астрологи кажуть, що весна — час для змін і початку нових справ. Переможець «Битви екстрасенсів» Хаял Алекперов вважає, що другий місяць весни — один з найважливіших в році для всіх знаків зодіаку.

"Багато з того, що ви задумали, зможе здійснитися саме зараз, — сказав Хаял в інтерв'ю «Фактам». — Але завжди треба пам'ятати, що, дотримуючись гороскопів, не можна повністю покладатися на волю долі.

Овни

Відео дня

Квітень обіцяє Овнам успіх у фінансових справах — можливе підвищення доходів або несподівана прибуток. Але зірки радять розпоряджатися коштами економно і уникати спонтанних покупок: велика ймовірність помилитися в ціні або прийняти невірне рішення. У сфері особистих відносин сімейним знаків варто уникати уїдливих зауважень в адресу партнера. Зараз навіть невеличка суперечка може закінчитися серйозною сваркою.

Читайте такожКоли не варто одружуватися і укладати угоди: астролог назвала небезпечні даті квітня

Тельці

Цей місяць для Тельців — сприятливий час для творчості. Натхнення буде супроводжувати представникам знаку у всіх їх починаннях. Саме час задуматися про ремонт, перестановці меблів або купівлі нових речей для інтер'єру. В особистому житті самотніх представників знаку очікуються серйозні зміни. Не виключено, що неждана знайомство з претендентом на ваше серце застане вас зненацька. А тому намагайтеся завжди виглядати на всі сто.

Близнюки

У квітні на Близнюків може звалитися маса нових справ і несподіваних турбот. Але зірки радять вирішувати проблеми по мірі їх надходження і не хапатися за все підряд. Інакше ризикуєте завдати серйозної шкоди здоров'ю. Пам'ятайте про те, що здоровий сон і правильне харчування — це не тільки життєва необхідність, але й запорука вашого успіху. В середині місяця зірки обіцяють одиноким Близнюкам приємні і перспективні знайомства.

Раки

Квітень для Раків — час відкриттів і позитивних змін. Перед вами відкриються нові горизонти і несподівані можливості. Головне при цьому — не втратити свій шанс. А тому відкиньте сумніви і невпевненість в собі. Сміливо беріться за справу, і у вас обов'язково все вийде. У середині місяця можливі загострення хронічних захворювань. І щоб не випасти з колії, постарайтеся вчасно зайнятися профілактикою.

Леви

Місяць сприятливий для прийняття серйозних рішень. Саме зараз емоційні Леви в змозі приборкати свої почуття і зробити правильний вибір у тих чи інших питаннях. Кращим порадником для представників знаку стане їх інтуїція. У сфері особистих стосунків зірки обіцяють зміни. Одиноким серцям чекають романтичні знайомства. А ті Леви, які вже зустріли свою любов, можуть перейти на новий етап відносин.

Діви

Квітень надасть Дівам шанс виправити минулі помилки. Не виключено, що представникам знаку доведеться ще раз взятися за ті справи, з якими вони раніше не впоралися або в яких допустили прикрий промах. Рада зірок — відкинути всі страхи і сумніви. Ваш головний козир — це досвід. В кінці місяця зірки обіцяють Дівам захоплюючі подорожі. Не відмовляйтеся від можливості розвіятися і почерпнути натхнення для нових стартів.

Терези

У професійній сфері квітень для Терезів — дуже плідний період. У них є всі шанси розібратися навіть зі спірними питаннями або покласти вдалий початок новим проектам. Головне при цьому — не звертати уваги на песимістичні поради оточуючих. Слухайте своє серце і вірте в себе. Тоді у вас все вийде. Наприкінці місяця можливі неочікувані поїздки. Це може бути як незапланована відрядження, так і приємна подорож. У будь-якому випадку зміна обстановки піде вам на користь.

Скорпіони

Намагайтеся не поспішати з висновками про людей і події, що відбуваються. Ваше перше враження може бути помилковим. А людина, яка здається недоброзичливцем, насправді надасть вам добру послугу. В особистій сфері у сімейних знаків можливі конфлікти з партнером. Швидше за все, причиною тому стане схильність Скорпіонів мовчати про свої образи і претензії. І щоб ваші негативні емоції не збиралися в сніжний ком, намагайтеся частіше говорити з коханою людиною по душах.

Стрільці

Квітень — відмінний час для кардинальних змін. А тому, якщо ви давно замислювалися про зміну роботи, переїзд або нової зачіски, саме час прийняти таке рішення. Розташування небесних тіл буде супроводжувати вам в будь-яких починаннях. У фінансовій сфері зірки обіцяють успіх. Цілком імовірно, що ваша прибуток зросте. Або як мінімум вам повернуть старі борги, на повернення яких ви навіть не розраховували.

Козероги

Квітень обіцяє Козерогам гармонію у сфері особистих відносин. Багато сімейні Козероги зможуть без особливих зусиль вирішити навіть давні суперечки або конфлікти з улюбленими людьми. Головне при цьому — проявити ініціативу. Одиноким ж сердець зірки обіцяють позитивні зміни. Представники даного знака опиняться в центрі уваги протилежної статі. А тому флірт, компліменти і нові знайомства не змусять себе чекати.

Водолії

У квітні Водолії опиняться перед складним вибором. Можливо, заради нових успіхів представникам цього знаку доведеться покинути зону комфорту і відмовитися від речей, які стали для них звичними і навіть незамінними. У будь-якому випадку, який би крок ви не збиралися зробити, постарайтеся добре все обдумати і порадитися з близькими. В кінці місяця краще уникати експериментів з їжею і строгих дієт — ваша травна система буде вразливою.

Риби

Квітень для Риб — час нових зустрічей і перспективних знайомств. В цей період на шляху представників знаку можуть з'явитися люди, з якими у них складуться в майбутньому серйозні ділові відносини. У сфері кар'єри можливі невеликі труднощі. Особливо нудних і рутинних справах. А тому до виконання будь-яких завдань, навіть дуже звичних, намагайтеся підходити з максимальною відповідальністю. Інакше можете потрапити в халепу.