З'явився гороскоп на тиждень / фото ТСН

Астролог Василина Володіна розповіла, що чекає на кожен знак зодіаку цього тижня, 20-26 травня.

За прогнозом астролога, у цей період пощастить Овнам, Ракам і Козерогам, передає SlovoFraza.

Овен

В Овнів починається час, коли варто сфокусувати свої сили на сфері кохання. У цей період вони можуть знайти свою другу половинку. Тим же, хто вже перебуває у стосунках, зірки обіцяють гармонію і розуміння. Астролог каже, що цей тиждень просто ідеальний для того, щоб сподобатися і справити враження на всіх.

Відео дня

Тілець

У Тільців, які зараз перебувають у стосунках, може розпочатися період проблем. З 21 по 23 число Тільцям краще бути обережнішими з несвідомою частиною свого мислення, радить Володіна. Краще на цьому тижні не робити різких кроків у той чи інший бік. Нехай все йде своєю чергою, без поспіху і зайвих проблем. Настають великі зміни, про які Тільці навіть не здогадуються.

Близнюки

У Близнюків на цьому тижні проблеми будуть сприйматися більш гостро, але і радість стане яскравішою, йдеться в астропрогнозі. Найкраще задоволення зараз — це задоволення від допомоги близьким, друзям і колегам.

Рак

Велике везіння чекає на Раків лише до кінця тижня, каже астролог. Це означає, що працювати і вести справи бажано обережніше. Відпочинок на вихідних повинен бути активним. Не варто сидіти вдома, на самоті. Ще небезпечною для Раків на буднях буде жадібність. У сфері фінансів і на роботі треба вміти відгукуватися на чужі прохання про допомогу, радить Володіна.

Лев

Левам, згідно з прогнозом, варто почати діяти у вівторок або в неділю. Також астролог радить уникати позерства, нахабної поведінки та невгамовності. Левам варто менше звертати увагу на думку оточуючих про себе. Критику на свою адресу краще пропускати повз вуха — багато хто намагатиметься цілеспрямовано образити представників цього знака Зодіаку своїми зауваженнями.

Читайте такожГороскоп на червень: астролог назвавши три знаки Зодіаку, на яких чекають зміни

Діва

Дівам 21 і 23 травня краще бути обережнішими, необачні вчинки можуть призвести до втрати популярності, попереджає астролог. Цей тиждень хороший для пошуку нових прагнень, для зміни обстановки. На вихідних можна сміливо займатися будь-якими домашніми справами, включаючи ремонт і генеральне прибирання.

Терези

Терезам у період з 20 по 26 травня можна займатися юридичними справами, організаторськими питаннями. Не варто забувати надавати допомогу колегам і партнерам — це підвищить авторитет Терезів у їхніх очах. Розширити свої можливості та досягти успіху у всіх сферах Терезам допоможе гарний настрій і оптимізм. Тиждень може виявитися трохи нервовим і непередбачуваним, йдеться в прогнозі астролога.

Скорпіон

Скорпіонам потрібно зайнятися благоустроєм, прибиранням, справами, викиданням мотлоху. Наприкінці тижня можливий крах планів, причому ці моменти будуть випадковими, які не залежать від самих Скорпіонів, стверджує астролог. При явній нестачі сил на виконання якихось завдань можна запитати поради або попросити про допомогу близьких, радить Володіна. Енергетичний дефіцит може змусити людей цього знаку піти на необдумані вчинки.

Стрілець

Непередбачені затримки і негаразди найбільш імовірні в середині тижня, говориться в прогнозі астролога. Вони можуть зруйнувати плани Стрільців, але в цьому випадку краще не починати бити на сполох. Все, що буде відбуватися на цьому тижні, в кінцевому підсумку позначиться позитивно на життя цих людей і їхньому глобальному успіху. Іноді для досягнення чогось великого потрібно пожертвувати малим.

Козеріг

Згідно з астропрогнозом, Козерогам пощастить у коханні. Особливо це стосується тих представників цього знаку, які перебувають в активних пошуках другої половинки. Їм посміхнеться везіння, тому буде можливість вибирати, з ким починати стосунки. Також Козероги можуть завести ділові знайомства, які стануть початком плідної співпраці.

Водолій

Водоліям доведеться зустрітися з труднощами й проблемами на роботі та у бізнесі, прогнозує Володіна. Краще поки що відкласти важливі покупки, оформлення кредитів, зміну роботи. Від середини тижня почнеться період спокою, який ідеально буде підходити для отримання нових знань й оновлення професійних навичок. Цілком можливо, що в ці сім днів Водолії зможуть змінити свою систему цінностей.

Риби

Риби стануть більш дратівливими у період з 21 по 23 травня, розповіла астролог. Ближче до вихідних - ідеальний час для пошуку кохання, зміцнення стосунків. Бажано уникати прояву егоїзму, не бути впертими та жорстокими щодо близьких, друзів і колег.