Скорпіону, наприклад, перший місяць літа принесе непоганий дохід / фото rabstol.net

Астролог каже, що червень - не найкращий час для тих, хто чекає на милість від природи чи інших "інстанцій", від яких залежить вирішення важливих для них питань. 

Про те, чого очікувати у червні всім знакам Зодіаку, розповіла астропсихолог Валентина Віттрок, пише ТСН.

Овен

Прекрасний час для кохання й творчості, коли чудові ідеї та задуми будуть не тільки у великій кількості народжуватися на світ, але і легко втілюватися в життя, серце частіше битись з появою дорогої вам людини, а діти приносити тільки радість.

Відео дня

Тілець

На перший план вийде тема нерухомості. Зрозуміло, у кожного вона буде програватися по-своєму – від довгоочікуваної можливості придбати власний будинок або квартиру і повномасштабного ремонту до дрібних покупок, що дозволяють освіжити і прикрасити інтер'єр.

Близнюки

Літо почнеться з появи в житті старих друзів і знайомих, з якими доля не зіштовхувала вас вже багато років – спогади про минулі часи принесуть вам море задоволення. У червні також добре завершувати старі справи, а от нові починати не рекомендується.

Рак

Для вас червень – час кохання. На початку літа ви, випромінюючи феромони під впливом Венери, будете надзвичайно привабливими для протилежної статі. Не втрачайте чудовий шанс знайти людину, яку ви з часом назвете своєю другою половинкою.

Лев

Можлива ситуація дежавю, коли важко буде позбутися відчуття: подібне з вами колись вже відбувалося. Якщо це дійсно так, намагайтеся не повторювати минулих помилок – проаналізуйте те, що трапилося багато років тому і зробіть правильні висновки.

Читайте такожГороскоп на червень для всіх знаків Зодіаку: кому зірки обіцяють везіння, а на кого чекає катастрофа

Діва

Місяць мине у вирішенні актуальних робочих питань: непорозуміння у стосунках з начальством поставить вас перед необхідністю доводити свою професійну компетентність і спроможність, але ви, схоже, легко впораєтеся з цим завданням.

Терези

Початок літа – вдалий час для тих, хто перебуває в пошуках своєї другої половинки. Потрібна людина може з'явитися у вашому житті в будь-який день, але, швидше за все, доленосна зустріч відбудеться 30 червня – саме на цій даті особливо наполягають зірки.

Скорпіон

Перший місяць літа принесе непоганий дохід – гроші будуть приходити з різних, часом несподіваних, джерел, але в результаті сума вас цілком задовольнить. Дозвольте собі нарешті придбати те, про що давно мрієте.

Стрілець

Місяць мине в поїздках, під час яких вам пощастить поєднати приємне з корисним: у відрядженні вдасться добре відпочити, а на відпочинку – непогано попрацювати і, що особливо приємно, заробити. Будьте обережні за кермом – не ганяйте на неймовірній швидкості.

Козеріг

У червні – особливо на початку місяця – не рекомендується робити великі покупки і укладати важливі угоди – ретроградний Меркурій не дасть вам можливості об'єктивно оцінити всі переваги і недоліки вашого вибору, тому велика ймовірність прикрої помилки.

Водолій

Місяць внесе серйозні корективи у ваше особисте життя: якщо ви самотні, то цілком можете розраховувати на зустріч із людиною, яка стане вам близькою, якщо ж ваші стосунки давно вже не радують ні вас, ні вашого партнера, зірки дадуть вам шанс на звільнення.

Риби

Початок літа – час красивих любовних історій, коли роман може розгорітися там, де застануть вас нові почуття – кого на відпочинку, а кого і на робочому місці. Стосунки, що почалися як звичайний флірт, цілком можуть закінчитися маршем Мендельсона.