З'явився гороскоп літо 2019 / фото pixabay.com

Гороскоп на літо 2019 обіцяє успіх для деяких знаків Зодіаку. Для яких саме, розповіли астрологи.

Серед щасливчиків - Близнюки, Раки, Леви та Діви, розповіли РБК-Styler астрологи.

Близнюки

Цього літа везіння точно не відвернеться від Близнюків. У вас буде виходити й продуктивно працювати, і яскраво відпочивати. Незабутніх (у хорошому сенсі слова) подій, пригод і сюрпризів буде достатньо. У Близнюків також намічається світла смуга у стосунках з другою половинкою. Ну, а для тих, хто ще не знайшов свого кохання, доля підготувала приємний сюрприз.

Відео дня

Рак

Раки, готуйтеся! У найближчі місяці на вас чекає купа приємних зустрічей, романтичних побачень й інших милих моментів. Головне, не сумуйте про те, що минуло, та перестаньте вже нудитися у самоті! Цього літа зірки обіцяють вам нове кохання, заманливі пропозиції по роботі й фінансовий успіх.

Читайте такожАстролог назвавши три знаки Зодіаку, на яких цього тижня чекають невдачі

Лев

Ті, хто народився під заступництвом цього знаку Зодіаку, стануть цього літа справжніми щасливчиками. Ви знайдете упевненість у своїх силах, і жодна вершина не встоїть під вашим тиском. Головне - пам'ятайте, що везіння на боці тих, хто в нього вірить. Звичайно, труднощі на шляху до успіху теж можливі, але вони будуть мінімальними й не затьмарять задоволення від перемог на всіх фронтах.

Діва

Цього літа, в якому б напрямку ви не діяли, у вас все буде виходити на найвищому рівні! І навіть якщо у вас будуть виникати якісь труднощі, то не впадайте у відчай - будь-яку неприємність вам допоможуть подолати рідні люди. І навіть якщо вам здаватиметься, що "все пропало" - насправді це не так. Фортуна кілька місяців буде ходити за вами по п'ятах. Тому хвилинні засмучення моментально зміняться довгими яскравими позитивними емоціями. Дівам буде щастити як в амурних справах, так і у фінансовому плані.