Перше місце серед трудоголіків - у Дів / фото slovofraza.com

У кожного зі знаків Зодіаку – своє ставлення до праці. І далеко не всі вони люблять працювати.

Якщо говорити про найбільших працелюбів, то перше місце тут однозначно варто присвоїти Дівам. Про це у коментарі "Главреду" розповів астролог Влад Росс.

Люди, народжені під цим знаком, просто створені для того, щоб працювати, як бджоли. До речі, бджілка і мурашка – це і є символи Діви.

Відео дня

Саме архетип Діви найкраще відображає сучасну Японію. Можливо, тому японці відпочивають набагато менше за інших народів світу: їхня відпустка складає лише шість-сім днів на рік. Вони демонструють просто дива працьовитості.

До того ж, Дівам комфортно перебувати у підпорядкуванні, працювати під чиїмось керівництвом. А все, за що б вони не бралися, Діви роблять акуратно, з великим почуттям відповідальності й боргу.

Друге місце. Також дуже відповідально ставляться до праці Козероги. Планета-покровитель Козерога – це Сатурн, а символ Козерога – Гора і кущ, і ти, як альпініст, повинен дійти до вершини. Козеріг дуже дисциплінований, діє планомірно і завдяки цьому поступово, крок за кроком, досягає в житті великих висот, досягає широких повноважень і пробиває стіни. Козероги Часто стають майстерними політиками.

Читайте такожМісячне затемнення 16 липня: що можна та заборонено робити, як "попелястий" Місяць вплине на знаки Зодіаку

Третє місце належить Овнам. Вони завжди діють за принципом придбання власного досвіду ціною будь-яких помилок. Так, вони воліють набити гулі на лобі, а потім вже звернутися до когось по пораду. Овни, як правило, дуже мотивовані. Їм завжди потрібно щось робити, причому робити швидко і чітко. Однак їхня слабкість – вони недостатньо думають про наслідки. Часто серед Овнів є успішні спортсмени і яскраві борці за справедливість. 

Четверте місце. Кипучою діяльністю, як правило, займаються представники зодіакального знаку Близнюки, якими управляє планета Меркурій. Представники цього знаку не люблять сидіти без справи. У них завжди дві роботи, два портфелі, дві коханки – все у двох комплектах. Вони весь час поспішають і намагаються щось робити паралельно. Зазвичай вони займаються інтелектуальною працею, завжди тримають руку на пульсі й прагнуть перебувати в епіцентрі подій.

П'яте місце. Стрільці – теж з тих, хто не може всидіти на місці. До речі, представники цього знаку – найзапекліші мандрівники. У роботі Стрільці дуже активні та ініціативні. І при цьому вони прагнуть до завоювання авторитету, хочуть управляти й керувати. Вони завжди намагаються знаходити нові шляхи вирішення проблем.

Шосте місце. Скорпіонів теж не назвеш ледарями. Вони прагнуть докопатися до суті речей. Їх не дорікнеш у поверховості – вони завжди копають вглиб. Їм цікава суть, психологія чого-небудь. Часто планети розташовуються у Скорпіоні в гороскопах істориків, археологів і математиків. Скорпіон ніколи не розслабляється – він досліджує, вивчає, копає, прагне пізнати суть.