Кого із знаків зодіаку чекають невдачі, а кому пощастить, повідали астрологи / фото: slavdelo.dn.ua

У четвер, 1 серпня, гороскоп, за твердженням астрологів, обіцяє дуже продуктивний день, і гріх було б не скористатися цим. Зірки наділятимуть такими якостями, як цілеспрямованість, гострий розум і пробивні здібності, що дозволить вирішувати практично будь-які завдання. Єдине «але»: і ви самі, і оточуючі будуть налаштовані радше підкоряти, ніж підкорятися.

Прагнення до власної незалежності сьогодні поєднуватиметься із бажанням покомандувати іншими, через це не виключені проблеми з субординацією і суперництво в будь-якій сфері життя, пише 1001goroskop.

Овен

Впевненість у собі та власних силах може 1 серпня буквально переповнювати Овна! Це почуття здатне досягти таких величезних розмірів, що не виключено, що Овну захочеться проявити благородство, надавши комусь заступництво і підтримку. Ось тільки піддаючись благородним поривам, не слід розраховувати на відповідну подяку – її може й не бути.

Відео дня

Телець

Серед усіх інших справ на першому місці у Тельця 1 серпня стоятимуть питання активного проведення часу в колі близьких людей. Ці думки витіснятимуть усі інші справи і турботи. Найкраще, що можна зробити в цій ситуації, – викроїти час для того, аби організувати захід з якимось спортивним ухилом. Побігати, розважитися або влаштувати пікнік на природі.

Читайте такожЛюбовний гороскоп на серпень: астролог назвав 3 знаки Зодіаку, яким пощастить

Близнюки

Близнюки ризикують сім раз відрізати, перш ніж згадають про те, що взагалі-то й відміряти перед цим не завадило б. Зірки гороскопу 1 серпня схилятимуть їх діяти рішуче і швидко, причому настільки швидко, що обміркувати як слід ситуацію Близнюки просто не встигнуть. Звідси проста порада: перш ніж влазити в якусь справу, Близнюкам корисно буде порахувати до десяти, подумати і – з чистою совістю відкласти її вбік.

Рак

Рак буде рішуче налаштований домагатися свого, воліючи йти прямим шляхом, а не обхідним. Ті плани, які Рак виношував до цього, 1 серпня можуть реалізуватися з найкращими результатами. Втім, відбудеться це не саме по собі, а лише в разі, якщо Рак сам проявить належну рішучість і відвагу. Зрештою, під лежачий камінь вода не тече.

Лев

Лева буде важко звинуватити в безініціативності та невпевненості в собі. Навряд чи він сидітиме склавши руки. І добре, адже день обіцяє бути дуже вдалим для Лева, надавши йому безліч можливостей добитися бажаного. А якщо хтось із цим сперечатиметься, то Лев легко знайде аргументи, щоб переконати сперечальників у своїй правоті. А заодно прибрати з дороги конкурентів.

Діва

Діві дуже складно буде вписатися у загальний ритм життя. А найголовніше – їй і не захочеться вписуватися. Кипуча діяльність оточуючих буде дратувати, а їхній командирський тон – доводити до сказу. Через це, Діві 1 серпня краще за можливості уникати громадських справ, зосередившись на своїх.

Терези

Життєвий потенціал Терезів 1 серпня буде на висоті! Навіть якщо самі Терези цього потенціалу і не відчувають, варто їм лише трохи подолати свою інерцію, як енергія почне буквально переповнювати їх. Найпростіше Терезам у цьому переконатися, обравши час на відвідування спортзалу. Або можна, засукавши рукава, взятися за вирішення якогось давно назрілого завдання.

Скорпіон

Сьогодні десь в глибині душі у Скорпіона прокинеться диктатор. Можливо, це буде не найбільший диктатор у світі, проте, сперечатися з ним 1 серпня буде не лише марно, але й небезпечно – можна нарватися. Втім, сам себе при цьому Скорпіон схильний буде бачити аж ніяк не диктатором, а мудрим керівником, якому просто не треба суперечити – ні в чому і ніколи.

Читайте такожАстролог назвав чотири знаки Зодіаку, яким пощастить до кінця літа

Стрілець

Стрільцю найкраще присвятити вільний час заняттю якимсь фітнесом або спортом: подібні заходи обіцяють пройти з користю не тільки для тіла, але й для душі. До того ж саме в спортзалах 1 серпня дуже вірогідні зустрічі, які можуть стати для Стрільця цікавим і перспективним знайомством. Ну а те, що для фігури такі заняття корисні, – це вже само собою.

Козеріг

Козеріг проведе день відповідно до правила: «Якщо ворог не здається, з ним не церемоняться. А якщо ворога немає, його варто було б придумати». Іншими словами, Козеріг буде налаштований на війну – бажано маленьку й звитяжну. Проблема лише в тім, що маленька війна, затіяна Козерогом 1 серпня, цілком може стати великою і не факт що переможною. Тож, може, і не варто її починати?

Водолій

Водолія може дуже дивувати той факт, що щодо якогось питання оточуючі мають точку зору інакшу, ніж у нього. Нічим іншим, як упертістю, пояснити таку поведінку Водолій не зможе. Проте, він щиро спробує побачити раціональне зерно в точці зору своїх опонентів. Однак навряд чи це вийде, і Водолію залишиться лише наполегливо стояти на своєму.

Риби

Риби діятимуть з подвоєною енергією і рішучістю! Можливо, великими організаторськими талантами вони не вражатимуть, проте, 1 серпня у Риб є всі шанси надихнути оточуючих на корисні й важливі справи. При цьому Риби можуть ставитися до справ надто серйозно, а їхнє почуття гумору буде явно не на висоті. От і добре! Серйозність теж іноді буває потрібна.