Одиноким Овнам в серпні зірки радять не поспішати з висновками про людей / slavdelo.dn.ua

Серпень - прекрасний час для романтичних зустрічей. Так вважають астрологи, запевняючи, що саме в цьому місяці зірки прихильні до всіх закоханих - сімейних і тих, хто все ще знаходиться в пошуку своєї другої половинки.

Про те, як вести себе на побаченнях, на що звертати увагу при зустрічі і до чого призведуть нові знайомства, розповів переможець «Битви екстрасенсів» Хаял Алекперов, передають "Факти".

Овни

Одиноким Овнам в серпні зірки радять не поспішати з висновками про людей. Особливо якщо мова йде про нових знайомствах. Навіть, якщо ви зачаровані з першого погляду, є велика ймовірність згодом зіткнутися з розчаруванням в особистій сфері. Сімейним ж знаків варто частіше говорити зі своїм партнером по душах. Можливо, ви в упор не помічаєте того, що кохана людина чимось засмучений.

Відео дня

Читайте такожАстролог назвавши сприятливі дні в серпні

Тельці

Серпень обіцяє представникам знаку Тельця чимало приємних емоцій та зустрічей, пов'язаних з особистою сферою. Не виключено, що робоча поїздка самотніх представників знаку зрештою закінчиться романтичним знайомством і навіть побаченням. А звичайний відпочинок на природі допоможе сімейним Тельцям знайти гармонію у відносинах з партнером.

Близнюки

Сімейним Близнюкам зірки радять у серпні уникати уїдливих зауважень в адресу своєї коханої людини. Просто саме в цей період партнер може надто близько до серця прийняти ваші слова і глибоко образитися. Одиноким ж сердець варто приділити своїй зовнішності. Сходіть в салон краси і на шопінг — нова зачіска або наряд будуть дуже до речі на романтичному побаченні, яке обіцяє вам кінець літа.

Раки

У цьому місяці самотнім представникам знака може взгрустнуться тому, що в їх особистому житті немає жодних змін. Але перш ніж піддаватися подібним сплину, треба уважно оглядітися по сторонах. Швидше за все, ви просто впритул не помічаєте претендента на ваше серце. На самому справ, він вже давно надає вам знаки уваги, які ви ніяк не можете розгледіти.

Леви

Енергетика серпня буде підштовхувати волелюбних Львів до романтики. І навіть сімейним представникам знака в якийсь момент може раптом здатися, що життя з партнером перетворилася на суцільну рутину. Рада зірок — не поспішати звертатися з претензіями до коханої людини. Просто треба постаратися взяти ініціативу в свої руки і влаштувати спонтанне побачення.

Діви

Цей місяць для сімейних Дів — прекрасний час, щоб нарешті вирішити з партнером спірні питання, які ви довго відкладаєте на потім. Зірки обіцяють вам ідилію у відносинах, тому не варто побоюватися навіть самих неприємних і хворобливих тем. Одиноким ж знаків варто частіше виходити у світло — вас очікує доленосне знайомство.

Читайте такожВідкриються нові перспективи та можливості: астролог склав прогноз на тиждень

Терези

У цей період зірки обіцяють Терезам романтичні подорожі. А тому, якщо вам довелося поїхати в незаплановану відрядження, не поспішайте засмучуватися через ваших порушених планів. Доля сама підносить вам шанс змінити щось у житті. Можливо, саме вдалині від домівки ви зустрінете свою справжню любов.

Скорпіони

Зірки радять сімейним Скорпіонам уникати обговорення спірних побутових питань з партнером саме в цей період. Є ризик, що за найменшого розбіжності зі своєю другою половинкою може спалахнути серйозний конфлікт, який не так-то просто буде загасити. Одиноким ж сердець не варто відмовлятися від спонтанних побачень. Швидше за все, ви будете приємно здивовані результатом такої зустрічі.

Стрільці

У серпні сімейним Стрільцям не варто випробовувати свої відносини на міцність, намагаючись викликати ревнощі у партнера. Можливо, ваш улюблений чоловік і так буде схвильований тим, що ви опинитеся в центрі уваги протилежної статі. Але в той же час самотнім представникам знака ця ситуація обіцяє нові романтичні знайомства. Так що не варто замикатися в собі. Направте свою енергію на організацію якоїсь вечірки.

Козероги

У цьому місяці у сімейних Козерогів може виникнути чимало приводів для конфлікту з партнером. І один з основних — питання виховання дітей. Зірки радять не забувати, що в цьому випадку найбільш ефективною є ваша з коханою людиною згуртованість. Одиноким ж сердець зірки радять бути обережнішими з новими знайомствами: є ймовірність розчарувань. Тому не поспішайте погоджуватися на зустріч, навіть якщо людина вам дуже сподобався з першого погляду.

Водолії

Цей період дозволить сімейним Водоліям вивести свої відносини на істотно новий рівень. Багато пар задумаються про спільне життя або навіть народження дітей. Одиноким ж представникам знака варто звернути увагу на нові знайомства наприкінці місяця є ймовірність, що саме на них ви зустрінете свою долю. І намагайтеся не пропускати жодної вечірки, де збираються ваші колеги.

Риби

У цей період самотні Риби можуть довго роздумувати про минулі любовні невдачі, намагаючись знайти причину розставання в собі. Однак зірки радять гнати від себе геть погані думки і не займатися самокопанням. Це дуже характерно для представників знаку, але варто все ж забути про цю рису характеру, оскільки з-за самокопання можете упустити нову любов.