За словами астролога, удача чекає чотири знаки Зодіаку / фото zak-kor.net

Астрологічний прогноз на 12-18 серпня 2019 року дав знаменитий астролог Павло Глоба.

Він виділив чотири знаки Зодіаку, яким, за його словами, пощастить цього тижня, передає SlovoFraza.

Телець

Найбільш вдалими днями для Тільця можуть стати понеділок, вівторок та 16 серпня. Це дуже яскравий та позитивний тиждень для тих, хто народився під цими зірками. Павло Глоба радить Тільцям навчитися довіряти внутрішньому голосу, тому що зірки посилять їхню інтуїцію. Також корисні поради може давати оточення. До них теж слід прислухатися. Цей тиждень ідеально підходить для зміни обстановки, для подорожей, відпочинку, романтики й кохання, а також для спілкування з близькими. Дуже пощастить сімейним представникам цього знаку Зодіаку.

Відео дня

Рак

Велике везіння чекає на тих, хто перебуває у пошуках або на ранньому етапі закоханості. Цей тиждень ідеально підходить і сімейним представникам знаку. Їм варто частіше звертати увагу на близьких людей. Підвищений рівень позитивної енергії очікується в останні три дні тижня. У цей час можна займатися будь-якими справами, починаючи від роботи й закінчуючи прибиранням, відпочинком.

Читайте такожГороскоп на тиждень: астрологи розповіли, що зірки обіцяють кожному знаку Зодіаку

Терези

Найбільш позитивними та продуктивними днями для більшості представників цього знаку стануть середа і четвер. 14 і 15 числа можна сміливо братися за нові справи, знайомитися з людьми, закохуватися, фліртувати. Людям цього знаку може захотітися змінити зачіску, стиль, оновити гардероб. Це буде позитивно позначатися на веденні бізнесу, на роботі й любовній сфері.

Козеріг

У Козерогів сприятливим буде самий кінець тижня — три останні дні. Це не означає, що на початку тижня їм доведеться залишити всі свої справи й зачаїтися. Можуть з'явитися нові завдання і справи, але вони допоможуть якоюсь мірою налаштуватися на потрібний лад. У фінансовій сфері Козерогів чекають великі перемоги й везіння. Можна витрачати гроші на що завгодно і коли завгодно.

Раніше астролог Павло Глоба назвав три знаки Зодіаку, яким не пощастить на цьому тижні.