З'явився гороскоп на 5 вересня / depositphotos

5 вересня в гороскопі головним трендом буде накопичення запасів в будь-яких видах, чи то думка покласти гроші в банк, придбати нерухомість або навіть просто почати збирати марки. Не чиніть опір цьому, але й не дійте зопалу.

Також в цей день ви можете бути схильні до повільності, що межує з апатією і лінню, йдеться в прогнозі астрологів на 1001goroskop.

Овен

Сьогодні Овен ризикує стати об'єктом нападок і причіпок з боку оточуючих. У першу чергу це стосується далеких знайомих і колег, однак не виключено, що навіть від коханої людини або найкращих друзів Овну завтра доведеться вислухати свою порцію критики. Можливо, хтось з оточуючих буде незадоволений його словами, зовнішнім виглядом або продуктивністю роботи.

Відео дня

Тілець

5 вересня зірки гороскопу віщують Тільцю відмінний день, коли він здатний демонструвати оточуючим лідерські якості і переможний настрій! При цьому чим більше складнощів буде на його шляху, тим краще: Тілець здатний увійти в бойовий азарт, прибираючи з дороги суперників та долаючи перешкоди. Зірки гороскопу радять Тільцю завтра не розмінюватися на дрібниці, а взятися за ті справи, в яких він бачить найбільший потенціал.

Близнюки

Сьогодні відмінною рисою в гороскопі Близнюків може стати нестача впевненості в собі і нескінченні коливання. Через такий настрій Близнюкам завтра буде складно прийняти будь-яке рішення, навіть якщо від них буде потрібно всього лише вибрати одну сукню з двох. Якщо ж ситуація вимагатиме від них стрімких дій, Близнюки ризикують «зависнути» або зробити необдуманий крок. Щоб цього не сталося, завтра їм необхідно зберігати холоднокровність.

Рак

Ситуація може змусити Раку відмовитися від якихось своїх планів. Може йтися про що завгодно – про плани на вечір, на відпустку, на побачення, на ремонт... Якщо це станеться, зірки гороскопу радять Раку змиритися. Поступившись чимось завтра, Рак не пошкодує – з часом це здатне наблизити його до мети й забезпечити успіх. А ось чого Раку точно не варто робити, так це скаржитися на свої проблеми оточуючим.

Лев

Сьогодні в гороскопі Лева буде переважати внутрішня рівновага й бажання поділитися з оточуючими своїм позитивом. Завдяки цьому Лев буде схильний проявляти підвищену турботу про тих, хто перебуває з ним поруч. Завтра він може взяти когось під свою опіку, допомогти справою або дружньою порадою, вислухати.

Читайте такожУ вересні 2019 пощастить п'яти знакам Зодіаку - прогноз астрологів

Діва

Діва може з подивом виявити, що оточуючі намагаються таємно або явно маніпулювати нею! Друзі, колеги і навіть кохана людина навряд чи упустять можливість трохи покомандувати Дівою, нехай навіть з благих спонукань. Самій Діві буде важче, ніж зазвичай, чинити опір впливу ззовні: вона здатна випускати ініціативу з рук, надаючи її іншим.

Терези

Сьогодні день буде схиляти Терезів до бурхливої діяльності, але їм необхідно стримуватися, щоб не наламати дров! Саме завтра Терезам найлегше впасти в оману і припуститися прикрої помилки. Більше того, через свою неуважність Терези можуть помилитися навіть на порожньому місці, у питанні, що вони знають як свої шість пальців! Ось чому зірки гороскопу радять їм завтра взяти тайм-аут і як слід відпочити. Ну а справи почекають – так буде надійніше.

Скорпіон

Зірки гороскопу радять Скорпіону присвятити якомога більше часу собі і всьому, що йому подобається - фітнес, спа-салон, їжа або шопінг. День обіцяє порадувати Скорпіона приємною атмосферою, дозволяючи відчути гармонію зі світом і собою. А ось в оточенні великої кількості людей – в робочому колективі або навіть на дружній вечірці – Скорпіон буде відчувати себе не у своїй тарілці. Завтра йому просто необхідно вирватися з суєти, щоб побути наодинці із собою. Чи з людиною, яку він кохає.

Стрілець

Поведінка Стрільця багато в чому залежить від того, як будуть розвиватися події. Зірки наділяють його запасами прихованої енергії, проте звільнитися ця енергія здатна лише в авральному режимі. Тож якщо завтрашній день не поставить перед Стрільцем ніяких надзавдань, начебто авралу на роботі або порятунку світу, в його гороскопі будуть переважати апатія і лінь. Однак досить статися чомусь непередбаченому, як Стрілець покаже набагато більше від того, на що він здатний!

Козеріг

Сьогдні в житті Козерога можливі будь-які випадковості, в тому числі й такі, які припадуть Козерогові не по душі. Запізнення, згоріла яєчня, «стрілка» на колготках, суперечка, що виникла на порожньому місці... Все це і багато чого іншого може очікувати Козерога в цей непередбачуваний день. Щоб звести до мінімуму непорозуміння, зірки гороскопу радять Козерогові менше витати в хмарах і зосередитися на тому, що його оточує. Проявивши організованість, Козеріг покладе кінець небажаним сюрпризам, залишивши двері відчиненими тільки для приємних несподіванок.

Водолій

Сьогодні зірки гороскопу радять Водолію зануритися у фантастичний світ віртуальної реальності! Щоб почати подорож у Матрицю, Водолію досить відкрити цікаву книгу або купити квиток на фільм. Яскрава уява, яким наділяє Водолія завтрашній день, зробить все інше: Водолій отримає справжнє задоволення, споглядаючи неіснуючі, але такі реальні, світи. Це допоможе йому відпочити від буденних справ і зарядитися позитивною енергією. Тим більше, що до вирішення конкретних завдань день його все одно не схиляє.

Риби

Сьогодні зірки гороскопу не радять Рибам братися за будь-які справи, де вони змушені покладатися на інших, – вільно чи мимоволі навколишні здатні їх підвести. Це стосується будь-яких завдань і питань, які Рибам завтра доведеться вирішувати. Щоб справи протягом дня просувалися гладко, Рибам необхідно сподіватися лише на одну людину на світі: на себе самого. Ну, а проекти, що потребують злагоджених колективних дій, краще відкласти на потім.