П'ятниця 13-го для деяких знаків буде напруженою / vedmochka.net

У п’ятницю, 13 вересня, усім знакам зодіаку треба остерігатися неприємностей, які можуть звалитися раптово. Цей день краще проводити в колі родини або найкращих друзів.

Про це йдеться у гороскопі Павла Глоби на 13 вересня, пише SlovoFraza.

Овен

Цього дня вам треба більше уваги приділяти роботі й не допускати помилок, що можуть коштувати кар’єри.

Відео дня

Тілець

У першій половині дня на вас чекають насичені події й розв'язання важливих питань, протягом вечора зможете відпочити та зайнятися улюбленою справою.

Близнюки

П’ятниця 13-те – саме той день, коли ви зробите реальні кроки для просування кар’єрними сходинками. Але не забувайте про стратегію і постійно тримайте руку на пульсі. Бачите проблеми – вирішуйте їх.

Рак

Напередодні вихідних зірки рекомендують зробити грошовий внесок у кар’єру: запишіться на курси, за допомогою яких матимете реальний шанс себе реалізувати як фахівець у майбутньому.

Читайте такожГороскоп на 12 вересня для всіх знаків Зодіаку: астролог розповів, на кого чекає успіх

Діва

Не поспішайте в ухваленні рішень, обдумуйте кілька разів. Адже спонтанні дії можуть стати причиною нових проблем.

Терези

Для вас п’ятниця 13 стане початком нових випробувань. Не бійтеся невдач і шукайте позитивний бік «чорної смуги».

Скорпіон

У п’ятницю вам доведеться залагоджувати помилки минулого.

Стрілець

Обставини змусять вас стати на захист своїх прав та інтересів. У жодному випадку не мовчіть, коли бачитимете несправедливість. Проте втримуйтесь від надміру емоцій, адже вони можуть спричинити нові проблеми.

Козеріг

Астролог радить бути трішки скромнішими та не починати розмов на тему, далеку вам. Краще зайвий раз змовчати, аби уникнути непорозумінь зі співрозмовником.

Водолій

Ваші стратегічні плани нарешті мають шанс бути реалізованими і в майбутньому принести дохід. Не прогавте час і починайте вже зранку.

Риби

Не завадило би приготуватися до плану «В», оскільки цього дня ваші близькі можуть вас підвести. Проблеми доведеться вирішувати негайно.