Астрологи дали прогноз на сьогодні для кожного знака Зодіаку / фото: inhnews.in

Понеділок, 30 вересня, ідеально підходить для ведення самостійного бізнесу, участі в громадських заходах і для занять спортом. А от у стосунках з начальством слід бути обережнішими! І ще: в справах краще обійтися без таких слів, як «нібито», «начебто» і «може бути» – сьогодні день конкретності і чіткості, все інше не актуально.

Загалом же день обіцяє бути непоганим, особливо, якщо не піддаватися ліні. Порадуйте своє тіло фізичними навантаженнями, сьогодні це принесе вам чималу користь!, пише 1001goroskop.

Овен

Овен має шанс зіткнутися з опозицією на свою адресу! Хтось здатен висловити йому вельми неприємні речі прямо в обличчя. Втім, Овна це навряд чи збентежить: він налаштований по-бойовому і не упустить можливості стерти конкурента в порошок ... Або ж з ним подружитися. Насправді ж Овен буде прораховувати ситуацію на кілька кроків уперед, будуючи сміливі й далекосяжні плани.

Відео дня

Телець

30 вересня Телець буде налаштований подискутувати з ким завгодно і про що завгодно! День схиляє його доводити всім підряд свою точку зору і правоту. Навіть якщо з ним і так згодні, Телець все-таки зуміє знайти привід для того, щоб посперечатися всмак. Нічого не поробиш! Такий у Тельця цього дня настрій.

Близнюки

За що б Близнюки не взялися, вони будуть ставитися до справи серйозно, ніби від цього залежить їхнє життя! Це непогано, коли  йдеться про роботу або про дійсно важливі проекти. Однак навіть у побутових питаннях Близнюки будуть намагатися йти напролом. Такий прорив по всіх фронтах одночасно ризикує підкосити сили Близнюків. Аби цього не сталося, їм варто сьогодні чітко розставити пріоритети, вирішивши, що гідне їхнього завзяття, а що ні.

Читайте такожГороскоп на жовтень 2019: що зірки обіцяють кожному знаку Зодіаку в один з найскладніших місяців

Рак

Рак здатен демонструвати оточуючим свою перевагу, навіть не бажаючи цього, – просто багато справ будуть йому відмінно вдаватися! Зірки гороскопу наділяють його енергійністю, рішучістю і розумом. Втім, що б оточуючі сьогодні не думали про його зарозумілість, Рак не схильний дивитися на них зверху вниз. Ну а якщо хтось заздрить йому – це його проблеми.

Лев

Лев навіть у незнайомцю має шанс відшукати споріднену душу! День наділяє його щирістю, прямотою і бажанням спілкуватися – насамперед з дорогими людьми. Втім, Льву цього дня захочеться завести нові знайомства або дізнатися кого-небудь ближче. Найбільш несподівана людина – дитина, колега, випадковий попутник – може стати для нього 30 вересня задушевним співрозмовником, розмова з яким змусить Льва багато про що задуматися.

Діва

У понеділок Діві не слід поспішати! Зірки гороскопу застерігають її від помилок, пов’язаних з необдуманими, спонтанними вчинками і бажанням робити все якомога швидше. Навіть якщо Діва повністю впевнена у своїх рішеннях, їй варто обміркувати їх ще раз, а краще – відкласти на потім. Ситуація може поставити перед нею важливі, доленосні питання, а значить, і ціна за неправильну відповідь буде доволі висока.

Терези

Зірки гороскопу схиляють Терези продемонструвати силу в якомусь питанні – це забезпечить їм потрібний результат. День наділяє Терези упевненістю в собі, рішучістю і спокоєм, завдяки чому вони зможуть демонструвати твердість у будь-якій справі – і на роботі, і в родині. Завдяки принциповій позиції Терезів і їхньому вмінню стояти на своєму, оточуючим сьогодні доведеться враховувати їхню думку, волею-неволею йдучи на компроміси.

Скорпіон

У понеділок Скорпіон дізнається, що таке неприборканість! День забезпечує його величезною кількістю діяльної енергії, і це – ключ до його величезних можливостей! Зробити крок на шляху до своєї мети, наблизитися до вирішення складного завдання або знайти вихід із глухого кута – все це сьогодні йому по плечу. Скорпіону може навіть здаватися, що немає нездоланної перешкоди. І найцікавіше, що в чомусь він має рацію.

Читайте такожЯким знакам Зодіаку пощастить у жовтні 2019 - прогноз астрологів

Стрілець

Стрілець буде всіма силами намагатися сховатися від чужої настирливості і спроб безцеремонно вторгнутися в його життя. День схиляє його до того, щоб спокійно займатися своїми справами, проте оточуючі раз у раз будуть його торсати: вимагати, просити, висувати претензії. В результаті до кінця дня в душі у Стрільця ризикує зібратися величезна напруга: однієї іскри буде досить, щоб прогримів потужний вибух!

Козеріг

Козеріг буде буквально фонтанувати цінними ідеями і думками! Не дивно, що йому захочеться якнайшвидше ними поділитися. Навіть якщо у Козерога не вийде зробити це перед широкою публікою, не біда. 30 вересня йому достатньо знайти хоча б одного тямущого слухача і місце, в якому ніхто не завадить поговорити. Це дозволить Козерогу довести свою ідею до досконалості, перетворивши необроблений алмаз на блискучий діамант.

Водолій

У понеділок оточуючі будуть раз у раз дратувати Водолія. Навіть якщо вони безпосередньо не стоять на його шляху і ніяк не можуть завадити роботі, Водолію все одно може здаватися, що вони відволікають від важливих справ. Аби позбутися невдоволення, Водолій 30 вересня здатен витратити чимало часу і сил, намагаючись напоумити людей, які перебувають поряд. Оточуючим же буде здаватися, що Водолій чіпляється до них ні за що. І, по суті, вони матимуть рацію.

Риби

30 вересня Риби мають шанс зіткнутися з чимось новим і цікавим, що в майбутньому відіб’ється на їхній долі! Можливо, це буде людина, а може бути, нові знання, захоплюючі враження або почуття. Втім, і самі Риби цього дня налаштовані не сидіти склавши руки, а йти або навіть бігти вперед, назустріч своїй долі. Їхній розум і серце будуть відкриті, а допитливість змусить здійснювати сміливі й несподівані вчинки!