Ілюстрація REUTERS

Гороскоп 2019 обіцяє деяким знакам Зодіаку проблеми на любовному фронті. Про це говорить астролог Павло Глоба.

Він розповів, представникам яких саме зодіакальних сузір'їв не пощастить у романтичних стосунках восени, передає Styler.

Тілець

Осінь для Тільців - досить невдалий період для особистого життя. Одружених або заміжніх представників цього знаку чекають проблеми вдома - ймовірні постійні конфронтації з другою половинкою. Астролог рекомендує Тільцям проявити витримку і придушити агресію. У будь-якій напруженій ситуації постарайтеся спокійно видихнути і не відповідати на прояв негативу. Зробіть все можливе для збереження сім'ї, інакше осінь 2019 року може стати точкою неповернення.

Відео дня

Читайте такожГороскоп на 4 жовтня 2019: на які знаки Зодіаку чекають труднощі, а хто досягне успіху

Лев

Протягом майже всього жовтня-листопада Леви будуть потрапляти в конфліктні ситуації й стикатися з проблемами в сім'ї. В останній осінній місяць є навіть величезний шанс порвати стосунки з другою половинкою. Більше того, крім проблем у сім'ї, у Левів з'являться і складності на роботі... Астролог радить зберігати спокій, адже тільки в такому положенні володарі цього знаку Зодіаку зможуть пройти важкий період.

Риби

Риб, попереджає астролог, у жовтні може кинути кохана людина. А в листопаді є великий шанс втратити надію завоювати чиєсь серце. Головне в ці місяці не виявляти зайвих емоцій й не істерити. Рибам слід або спокійно обговорити всі проблемні моменти, або перестати контактувати з тим, хто провокує вас на негатив. Самовладання і розсудливість змусять вашу другу половинку змінити своє рішення.

Раніше з'явився детальний гороскоп на жовтень 2019 для всіх знаків Зодіаку. Астролог Павло Глоба розповів, кому не пощастить у цей період.