Астролог розповів, які знаки Зодіаку можуть стати прекрасними акторами / фото slovofraza.com

Астролог Влад Росс розповів, в якій справі здатний досягти успіху той чи інший знак Зодіаку.

Як він заявив у коментарі "Главреду", кожен знак Зодіаку талановитий по-своєму.

Овни. Овни – відмінні керівники, командири, керівники. Вони це люблять, і це у них добре виходить. Початок будь-якої справи у них завжди йде легко, як по маслу. Їх безумовний талант – керівництво й управління.

Відео дня

Тільці. Тільці талановиті у фінансових справах, у всьому, що пов'язане з грошима. Крім цього, вони можуть досягти успіху в різних видах мистецтва, бо вміють бачити красу і розуміти естетику. Золото, срібло, коштовності – будь-яке їхнє хобі або діяльність, пов'язані з перерахованими, принесе їм успіх. З них можуть вийти як гарні ювеліри, так і майстри з виготовлення декорацій. Вони завжди гарні в тому, що роблять своїми руками, у монотонній наполегливій праці. Тому цьому знаку, як нікому, вдається шити або розшивати килими. Їм притаманні надійність та терплячість, без чого в таких справах ніяк.

Близнюки. Представники цього знаку завжди досягнуть успіху в акторстві й журналістиці. Також з них виходять хороші водії. Близнюки гарно вміють організувати і здійснити все, що стосується поїздок, переміщень, подорожей. Вони – кращі посередники і переговорники.

Раки. Раки часто талановиті в музиці. Вони дуже чутливі й медитативні натури. З раків також виходять найкращі археологи й архітектори. Плюс у них добре розвинені інтуїція, ясновидіння, проникливість.

Леви. Леви, як й Овни, – талановиті керівники. До того ж, це – найбільш творчий знак Зодіаку. Левам притаманні блиск та яскравість. Вони – завжди яскраві індивідуальності й дуже значущі люди. Представники цього знаку люблять перебувати в центрі уваги та щось організовувати. Вони – хороші піарники й рекламісти. Також вони легко досягнуть успіху у сфері шоу-бізнесу.

Діви. Діви – найкращі виконавці. Вони за своєю натурою – трудоголіки, до того ж, точні й ввічливі. Діви можуть досягти успіху в машинобудуванні та металургії, вони – хороші механізатори, гірники, шахтарі. Вони талановиті у робочих професіях на кшталт столяра чи зварювальника. Діви гарні в тих спеціальностях, де все потрібно робити точно, чітко і методично, прораховуючи все скрупульозно до мікрона. Також вони гарні в тому, що стосується бібліотек. З Дів виходять чудові письменники, дослідники, лікарі, технологи. А взагалі, медицина й охорона здоров'я – під цим знаком Зодіаку.

Читайте такожТри знаки Зодіаку розбагатіють у 2020 році - прогноз астролога

Терези. Терези – це найкращі переговорники, дипломати та юристи. З них виходять прекрасні артисти, поп-зірки. Вони досягнуть успіху в дизайні, справі, пов'язаній з естетикою і красою. Так, наприклад, вони можуть стати відмінними кліпмейкерами, візажистами, перукарями, стилістами. Цирк, театр, богемне життя – це їхня сфера.

Скорпіони. Зі Скорпіонів виходять чудові айтішники й слідчі. Вони завжди досягнуть успіху в будь-якій справі, яка буде пов'язана з необхідністю розкрити якусь таємницю, дошукатися істини. Скорпіони також – хороші біологи, екологи, антропології, генетики. Враховуючи, що головне вміння Скорпіона - здатність розкрити будь-яку таємницю, з них виходять найкращі психотерапевти, психологи й соціологи. А ще в страховому бізнесі вони приживаються на ура.

Стрільці. Зі Стрільців виходять найкращі капітани далекого плавання, мандрівники і космонавти. Вони, як ніхто, вміють відкривати нові шляхи й сполучення. Стрільці – це найкращі філософи та вчителі. З представників цього знаку Зодіаку також виходять першокласні юристи, викладачі, хіміки, священнослужителі й непогані дипломати. Але головне Стрільці, як ніхто інший, досягають успіху й завжди органічні в політиці.

Козероги. Козероги – найкращі адміністратори, директори та керівники. Вони можуть вирішувати завдання від початку й до кінця, на відміну від Овнів, у яких легко справа йде тільки спочатку. Козероги вміють наполегливо і послідовно просуватися до поставленої мети. З них виходять хороші альпіністи, спортсмени. Також Козероги – добрі ремісники: будь-яке ремесло швидко підкоряється будь-якому Козерогові. 

Водолії. Водолії мають талантом передбачати майбутнє. Тому з них виходять найкращі астрологи, ясновидці, психологи, соціологи, футурологи й журналісти. Саме Водолії стають успішними першовідкривачами, розробниками інновацій, винахідниками, бо саме Водолії найчастіше можуть вигукнути "Еврика!". Найуспішніші айтішники – зазвичай Водолії.

Риби. З Риб виходять блискучі актори, музиканти й художники рівня вже точно не нижчого, ніж Ван Гог. Серед Риб – чимало талановитих священиків і побожних ченців. Віра в бога, вищі медитації, досягнення нірвани – в цьому Риби поза конкуренцією. А ще представники цього знаку, як правило, - люди богеми.