Овни зустрінуть новий рік в повній бойовій готовності / фото pixabay.com

Гороскоп 2020 розповість про знаки Зодіаку, для яких 2020 рік буде наповнений приємними сюрпризами та здійсненням найзаповітніших бажань.

Астролог Павло Глоба назвав чотири знаки Зодіаку, які стануть щасливцями в новому році, пише "РБК Україна".

Овни

Читайте такожГороскоп на 31 жовтня: прогноз астрологів на сьогодні для всіх знаків Зодіаку

Відео дня

Овни зустрінуть новий рік в повній бойовій готовності. Вони відразу ж візьмуться за активні дії. Астролог радить знайти наставника, який зможе направити вашу б'є через край енергію в правильне русло. 2020 рік відмінний час для здійснення давно задуманого - від зміни місця роботи, переїзду і до початку сімейного життя.

Близнюки

Глоба обіцяє представникам цього знаку легкий рік. Астролог рекомендує перше півріччя присвятити реалізації своїх амбіцій і глобальних планів. А влітку в житті Близнюків може статися довгоочікувана подія - це може бути весілля, народження дитини або ж вигідну пропозицію на роботі.

Скорпіони

Скорпіони в 2020 році досягнуть висот завдяки ресурсам, вкладених в улюблену справу. Вони зможуть зібрати плоди своєї роботи і зрозуміють, що час було витрачено не даремно. Астролог радить не зупинятися, саме рух у вірному напрямку - запорука успіху Скорпіонів в 2020 році.

Риби

У новому році Риби з легкістю будуть справлятися з усіма труднощами, які приготувала їм життя. Таке неймовірне везіння, викликане душевним комфортом, призведе до здивування оточуючих і репутації улюбленця долі. Тому представникам знака варто остерігатися заздрісників і не забувати ділитися отриманим від життя з іншими.