З'явився місячний календар на листопад 2019 / Ілюстрація REUTERS

УНІАН пропонує ознайомитися з місячним календарем на листопад 2019 року, за допомогою якого ви зможете дізнатися, сприятливий на Вас чекає день чи ні.

Читайте такожСимволічний молодик у листопаді 2019: астролог розповів, що потрібно зробити всім знакам Зодіаку

Місячний календар на листопад 2019: поради астрологів на кожен день

1-2 листопада

Зростаючий Місяць у знаку Козерога. У ці дні можна зайнятися наведенням краси: зробити процедури для обличчя тіла, розслабитися, відвідавши сауну або басейн, прогулятися у парку.

Відео дня

Прагніть до всього ставитися без зайвих переживань. 1-2 листопада є ймовірність сказати зайве, тому тримайте язик за зубами.

3-5 листопада

Зростаючий Місяць у Водолії. Відмовтеся від будь-яких операцій, особливо пластичних, уникайте надмірних фізичних навантажень.

5 листопада, за словами астрологів, можна починати будівництво або купувати нерухомість, укладати шлюб або призначати заручини.

6-7 листопада

Зростаючий Місяць у Рибах. Це прекрасний період для любовних стосунків, постарайтеся приділити достатньо уваги своїй другій половинці, влаштуйте романтичний вечір.

6-8 листопада можна братися за нові проекти лише у тому випадку, коли повністю впевнені у своїх силах.

8-10 листопада

Зростаючий Місяць у знаку Овна. Ці дні вдалі для реалізації планів, забудьте про відпочинок, якщо не досягли поставленої мети. 9 число - вдале для вступу в шлюб, а 10 будьте обережні з грошима.

Читайте такожАстрологи назвали три знаки Зодіаку, яким не пощастить у листопаді

11-12 листопада

Зростаючий Місяць, 12 числа - повний місяць у знаку Тільця. 11 листопада можна проводити оздоровчі процедури для обличчя й волосся, займатися в спортзалі. Ще в цей день всім знакам Зодіаку варто планувати й загадувати найважливіше і найкраще - задумане скоро може втілитися в життя.

12 число - вдалий день для зачаття дитини, о 16:34 відбудеться повний місяць.

13-14 листопада

Зростаючий Місяць у Близнюках. Проводьте процедури для омолодження шкіри, відмовтеся від манікюру, педикюру й особливо операцій. Невдалі дні для стрижки та фарбування волосся.

15-17 листопада

Щербатий Місяць у знаку Рака. Гарний час для відвідування стоматолога, масажу й омолоджувальних процедур. Від стрижки у ці дні відмовтеся.

Настав сприятливий час, щоб переглянути свій режим харчування і скорегувати його.

18-19 листопада

Щербатий Місяць у знаку Лева. Дуже метушливі дні, коли надмірна імпульсивність дасть про себе знати. Не плануйте на ці дні важливих переговорів: вони можуть закінчитися не так, як би вам хотілося.

20-21 листопада

Щербатий Місяць у знаку Діви. Будьте, як Діви, холодні й розважливі, уникайте суперечок і конфліктів, й тоді у вас все вийде. Вдалий день для самоаналізу.

Хороші дні для відвідування салону краси та спортзалу, приділіть час собі.

22-23 листопада

Щербатий Місяць у знаку Терезів. У ці дні спокуси будуть переслідувати вас, але погоджуватися на них варто лише тоді, коли на 100% впевнені, що вам це необхідно.

24-25 листопада

Щербатий Місяць у знаку Скорпіона. 25 число - не найкращий день, всі ваші зусилля виявляться марними. Постарайтеся розслабитися й не перенапружуватися.

24 числа не варто відвідувати перукарню.

Читайте такожЧотирьом знакам Зодіаку казково пощастить у листопаді - прогноз астролога

26-27 листопада

Зростаючий Місяць у знаку Стрільця. 26-го числа настане молодик, тому сміливо плануйте відпустку, подорож, надсилайте резюме, якщо ви в пошуках нової роботи.

Це - сприятливі дні для процедур з догляду за обличчям, стрижку краще перенести.

28-29 листопада

Зростаючий Місяць у знаку Козерога. Астрологи рекомендують очищати шкіру обличчя і тіла, відвідувати басейн або ж просто прийняти розслаблюючу ванну. З'явиться шанс круто змінити своє життя.

30 листопада

Зростаючий Місяць у Водолії. Складний день, можливі конфлікти й сварки. 30 листопада добре виходити на нову роботу або починати ремонт.

Місячні фази на листопад 2019 року

Молодик - 26 листопада о 17:05

Повний місяць - 12 листопада о 16:34

Зростаючий Місяць - 1-11, 27-30 листопада

Щербатий Місяць - з 13 по 25 листопада

Місячний календар на листопад 2019

Згідно з місячним календарем, повний місяць в листопаді відбудеться 12 числа / lunnyy.ru