Понеділок буде супер сприятливим днем для Овнів / inforondonia.com.br

Знаменитий астролог Павло Глоба склав гороскоп на тиждень з 30 грудня по 5 січня.

Про це пише slovofraza.

Овен

Читайте такожАстролог назвавши 4 знаки Зодіаку, які розбагатіють в 2020 році

Відео дня

Понеділок буде супер сприятливим днем. Те ж саме стосується і вівторка. Це означає, що зустріти 2020 рік Овнам вдасться в максимально сприятливому стані духу. Тим не менш, вже на початку 2020 року цим людям можуть на їх шляху зустрітися деякі негаразди. Наприклад, буде складніше спілкуватися з протилежною статтю, з другою половинкою і людьми в цілому. Піком проблемного часу можна вважати 4-5 січня.

Телець

Найсприятливішими днями стануть вівторок і середа. 31 і 1 числа Тельців будуть очікувати яскраві емоції, гарний настрій і велика удача. Проводити цей час краще з близькими, з другою половинкою або в процесі її пошуків. Ближче до кінця тижня енергетичний фон стане більш деструктивним. Вона допоможуть Тільцю не впасти на саме дно і продовжити відпочинок в тому ритмі, який їм максимально зручний. Відновити енергетику після бурхливих свят допоможе зміна обстановки.

Близнюки

На жаль, перший день року для Близнюків може виявитися дуже складним і непередбачуваним. Особливо актуально це для тих, хто змушений спілкуватися по роботі і просто проводити багато часу серед людей. Дуже важливий навик на стику 2019 та 2020 років — вміння займатися справами самостійно, тому що деякі захочуть скористатися слабкістю Близнюків собі на благо. У вільний час 1 січня краще зайнятися покупками, роботою, справами. Вже 2 числа настане смуга удач, яскравих емоцій.

Рак

31 і 1 число для Раків будуть днями сили. Кінець старого і початок нового року пройдуть дуже успішно. Рак — романтичний і люблячий Знак Зодіаку, тому зустрічати свята краще в оточенні близьких, друзів, другої половинки. Самотнім представникам Знаку вдасться досягти успіху у цій сфері. Ближче до кінця тижня можливі негаразди в роботі і в справах. Подолати їх буде непросто, але можливо. Для цього потрібно проявити більше самостійності і менше агресії. Не варто критикувати оточуючих людей, якщо не хочеться затьмарювати час конфліктами.

Лев

Левам на цьому тижні необхідно покластися на свою інтуїцію. Кінець 2019 року і початок 2020 не будуть дуже вдалими. Очікується, що Леви будуть у постійному пошуку вирішення проблем. Тут-то їм і прийде на допомогу сильне шосте почуття. Зате 2, 3 і 4 січня зірки і планети стануть дуже гармонічними, тому перетворять Львів життя в кращу сторону. Найнебезпечніший день тижня - 5 січня. У цей день краще не сперечатися з колегами і близькими, не провокувати скандали.

Діва

Кінець грудня пройде без особливих ексцесів, але 1 січня Діви відчують сплеск негативної енергії. Це означає, що перший день краще провести в спокої і невеликому відчуження. Далі почнуть брати верх позитивні потоки плані і зірок. До 5 січня вони досягнуть максимуму. Щоб стати краще, Дівам знадобиться трохи терпіння, поступове збільшення активності та залученості у всі важливі справи. Відразу після настання 2020 року краще як слід відпочити, присвятити час родині.

Терези

Найбільш сприятливий день для Терезів — понеділок. Їм удасться завершити розпочаті проекти на роботі, справи по дому. Павло Глоба радить Терезам не втрачати віру в себе, щоб не накликати біду. Відпочити, вирішити важливі проблеми і очистити свою свідомість необхідно до 4 січня. Саме в цей день зірки і планети увійдуть в сильний дисонанс, через який Терези позбудуться удачі на наступні пару днів. Їм знадобиться більше уважності в будь-яких справах.

Скорпіон

Несприятливим часом для Скорпіонів буде 4 і 5 січня. У ці дні можуть загостритися найгірші риси характеру цих людей. В цю суботу і неділю необхідно уникати неприємних людей і одягатися тепліше - адже ослабне імунітет і з'явиться ризик захворіти. Найяскравіші і сприятливі дні тижня для представників цього Знака - 2 і 3 січня. Павло Глоба рекомендує більше часу проводити з друзями і близькими, заводити нові знайомства, спілкуватися і отримувати задоволення. Також астролог радить зайнятися своєю зовнішністю - оновити гардероб і сходити до перукаря. В кінці 2019 року і на початку 2020 на Скорпіонів чекають яскраві враження і позитив.

Стрілець

Фінансова сфера життя для Стрільців стане найважливішою. Саме тому не варто негативно сприймати прохання начальства вийти на роботу в свята. Всі зусилля Стрільців окупляться сповна. У ці свята варто відправитися в подорож або відрядження, змінити обстановку. Найсприятливішими днями тижня будуть понеділок, а також 3 і 4 січня. Великі труднощі і сплеск негативної енергії зірок чекає Стрільців 31 грудня. В останній момент змінювати плани на новорічну ніч не варто.

Козеріг

У Козерогів максимально творчою енергетикою відрізнятися будуть зірки 31, 1, 4 і 5 числа. Велика удача чекає представників цього Знака в любові, тому що вони стануть більш харизматичними і яскравими. Також астролог відзначає зростання удачі в справах, але для мінімізації проблем потрібно правильне планування і дотримання правил. У любові самотнім Козерогам знадобиться сміливість, ініціативність, віра в себе. Цей тиждень запам'ятається їм надовго.

Водолій

В кінці грудня і в перший день нового 2020 року енергетика планет і зірок буде максимально стабільною. Це означає, що зустріч Нового року повинна пройти без ексцесів і неприємних сюрпризів. 2, 3 і 4 числа буде найсприятливіший час тижні. В цей час краще побути поруч з близькими, а також почати займатися справами по дому, роботою. Починати нові проекти не рекомендується. Варто побути в спокійній домашній атмосфері. На цей раз бурхливі свята ні до чого доброго не приведуть.

Риби

Змінити своє майбутнє Рибам допоможе сила слова і думки. Особливо актуально це буде 5 січня, коли зірки і планети будуть перебувати в повній гармонії. 31 грудня — найнебезпечніший день тижня. Астролог радить не змінювати плани, зайнятися роздачею боргів, а також забути минулі невдачі та помилки. Початок січня буде вкрай сприятливим часом для Риб. Цих людей чекають приємні сюрпризи у всіх сферах, особливо в любові. Одиноким Рибам пощастить зустріти другу половинку. Їх чекають незабутні зустрічі. Сімейним людям цього Знака і тим, хто вже у відносинах, бажано присвятити час близьким.