День схиляє вас до здорового консерватизму і сприяє бізнесу / giacintprint.com

Гороскоп на сьогодні дуже сприятливий у всьому, особливо для поточних справ і сфер, де потрібне вміння спокійно стояти на своєму. І у фінансах, і в любові 31 грудня справедлива формула: головне – зберегти, а не примножити.

День схиляє вас до здорового консерватизму і сприяє бізнесу, дипломатії, планування, навчання. Єдине, чого вам слід побоюватися сьогодні – це проявити надмірну черствість. Така тактика може бути чревата конфліктами з оточуючими, втім, не глибокими і не затяжними: прийти до компромісу сьогодні буде легше звичайного, передає "1001 гороскоп".

Овен

Читайте такожАстролог назвавши 4 знаки Зодіаку, які розбагатіють в 2020 році

Відео дня

31 грудня життєва енергія Овна буде перебувати на спаді. Навіть при всьому бажанні йому не вистачить сил розібратися з усіма справами і на роботі, і вдома! До тих справ, за які Овен все-таки візьметься, він буде схильний застосовувати досить консервативний підхід, аж до рішення законсервувати ту чи іншу проблему до кращих часів. Як віддушину зірки гороскопу рекомендують Овну відвідати сьогодні який-небудь творчий захід – чуже натхнення допоможе йому поповнити свій запас енергії.

Телець

Сьогодні Телець зуміє досягти багато, діючи консервативно, однак це здатне загнати його в тугу. Все як завжди – це так нудно! Тому зірки гороскопу радять Тельцю підняти собі настрій невеликими змінами. Поговоріть з друзями про те, як вони роблять своє життя яскравішим. Можливо, вони порадять вам відмінний фільм, новий магазин або запросять на вечірку. Добре, якщо в особистому житті Тільця сьогодні будуть присутні експерименти, а на роботі – застосовуватись тільки перевірені методи.

Близнюки

31 грудня в будь-якій справі найкращий варіант дій для Близнюків – той, який перевірений досвідом, часом і ними самими. Зірки гороскопу схиляють їх мислити саме в цьому напрямку, так що будь-яка спроба поекспериментувати навряд чи вдасться. Більше того, вона навряд чи взагалі прийде їм в голову! Зате всі добрі старі перевірені шляхи перед ними відкриті. Консервативними методами сьогодні Близнюки досягнуть більшого, ніж самим блискучим експромтом!

Рак

Сьогодні Раку слід приготуватися до того, що оточуючі будуть його повчати. Цілком можливо, в цей день Раку доведеться брати участь не в одній нудній бесіді, в якій йому буде відведена роль безсловесного слухача і кивателя головою. Особливо не варто сьогодні ділитися з навколишнім новими ідеями, планами. В кращому разі Рак зустрінеться з іронією або легкої критикою на свою адресу, в гіршому – піддасться безжальним нападкам.

Читайте такожЗ'єднання явився гороскоп на тиждень з 30 грудня по 5 січня

Лев

Сьогодні Лев буде перебувати в дисонансі з оточуючими. Їх дії можуть здаватися йому нерішучими, а вжиті заходи – напівзаходами. У свою чергу, буде лякати оточуючих у Леві його стрімкість, напір і «революційні» замашки. Леву доведеться змиритися з тим, що переконати сьогодні нікого не вдасться, так що якщо він на 100% упевнений в своїх планах – доведеться діяти самостійно. Або перенести якісь проекти на інший день.

Діва

Яке б рішення не було прийняти сьогодні Діві, це навряд чи вийде: їй буде неймовірно важко зробити остаточний вибір. Причому чим більш швидких і рішучих дій буде вимагати від неї обстановка, тим більше Діва буде сповільнювати темп, аж до повної зупинки. Втім, якщо навколишні сьогодні не стануть квапити її і створювати навколо суєту, Діва буде діяти продумано і чітко. Але дуже-дуже повільно. І не треба за це її засуджувати.

Терези

31 грудня Терези  будуть до всього шукати практичний, навіть прагматичний підхід. Це стосується навіть романтичних стосунків: якщо б Терези сьогодні купували подарунок для коханої людини, то замість букета подарували б апельсинове дерево в горщику, а замість біжутерії – річ, потрібну в господарстві. Причому подарунок навряд чи був би дорогим: день не схиляє Терези кидатися грошима. Зате такий діяльний настрій здатен допомогти їм сьогодні вирішити практично будь-яку побутову проблему.

Скорпіон

Сьогодні на Скорпіона чекає спокійний день, коли можна нікуди не поспішати, – справи йдуть своєю чергою, не вимагаючи суєти. Можливо, комусь неспішний плин подій може здатися нудним, однак якщо Скорпіон буде до цього готовий, то зуміє провести час з користю. Зірки гороскопу радять йому витратити цей день на себе, цілком присвятивши його індустрії моди і краси. Фітнес на послезавтрак, шопінг на обід і розслаблююча ванна на вечерю – завдяки такому меню Скорпіон зустріне новий день у всеозброєнні!

Стрілець

31 грудня справи і думки Стрільця будуть пов'язані з його близькими людьми – родичами або друзями. Можливо, у когось з них існують проблеми, які Стрілець може допомогти їм вирішити або в яких здатний надати моральну підтримку. Зірки гороскопу радять Стрільцеві не нехтувати своїм почуттям боргу. Сьогодні – день, коли йому варто, якщо потрібно, пожертвувати власним часом або навіть робочими справами заради того, щоб підтримати близьку людину.

Козеріг

Сьогодні Козеріг ризикує занудьгувати. День наділяє його активністю, проте ситуація буде складатися так, що він навряд чи зможе в повній мірі її реалізувати. Події і на роботі, і вдома будуть вимагати від Козерога неквапливого ритму ведення справ, так що йому волею-неволею йому доведеться підкоритися. Втім, у цього є і свої плюси. Якісь справи, які Козеріг не зміг би вирішити з наскоку, сьогодні почнуть просуватися вперед, завдяки його спокійному, вдумливому підходу.

Водолій

Сьогодні Водолія будуть займати питання домашнього побуту і сімейного бюджету – він зробить все, щоб привести їх в порядок! Крім того, день корисно провести за обмірковуванням фінансових планів і справ: будь-які авантюрні проекти, на кшталт вкладення грошей в невідомий банк, Водолій відразу ж отметет. Якщо ж Водолій запланував витрати – наприклад, на літній відпочинок – саме час подумати про те, скільки грошей на це потрібно і де їх взяти. Якщо їх треба накопичити, почніть це робити сьогодні, – більш вдалого дня для цього не знайти!

Риби

Сьогодні Риби будуть сповнені енергії та сил, але, щоб не налякати оточуючих своїм натиском, їм доведеться це приховувати. День зажадає від них неквапливого ритму і зважених, консервативних рішень, так що Рибам доведеться балансувати на межі обережності і рішучості, щоб хоч якось просунутися у справах. Втім, завдяки цьому, ймовірність наробити помилок буде вкрай низька. Нехай Риби 31 грудня доб'ються меншого, ніж очікували, зате вже точно не зможуть нічого зіпсувати.