З'явився гороскоп на 2020 рік / фото slovofraza.com

2020 рік за східним календарем — рік Білого Металевого Щура. За різними астрологічними прогнозами, він стане сприятливим практично для всіх знаків Зодіаку.

Однак декому пощастить набагато більше. Астрологи склали список знаків Зодіаку, на яких чекає неймовірно вдалий рік, передає "Обозреватель".

Читайте такожУ чому зустрічати Новий 2020 рік і що категорично не можна робити в новорічну ніч

Відео дня

Лев

Левам новий 2020 рік принесе везіння та процвітання. Їм удасться нарешті знайти своє покликання, а також вирішити всі свої проблеми. Крім того, представники цього знаку знайдуть щастя в особистому житті та зустрінуть вірних друзів. Гороскоп на 2020 рік також говорить: що б не захотіли Леви, вони все будуть отримувати й насолоджуватися цим. А залучити процвітання їм допоможе сила думки, адже відомо, що найпотаємніші мрії збуваються, якщо в них вірити та працювати в обраному напрямку.

Діва

У представників цього знаку в 2020 році Білого Металевого Щура буде шанс зустріти кохання всього свого життя, розірвати давно остиглі стосунки й почати життя з чистого аркуша. Тому більше уваги зірки радять приділяти своєму внутрішньому світу. Крім того, Діви нарешті почнуть займатися тим, про що давно мріяли (в професійному плані), і це принесе представникам цього знаку чималий прибуток.

Терези

Людям, народженим під цим знаком Зодіаку, астрологи прогнозують, що їхня смуга невдач в життя добігла кінця. Так, у 2020 році ніяких серйозних труднощів для Терезів не передбачається. Зазначається, що рік хороший для навчання, розширення кругозору, духовних шукань і поповнення багажу знань. Крім цього, в другій половині року у деяких представників цього знаку відбудеться доленосна зустріч, яка переверне все їхнє життя.

Раніше астролог Павло Глоба прогнозував, що в перший тиждень січня на два знаки Зодіаку чекає неймовірний успіх. Це Козеріг і Тілець.